Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

imperis

Matiska

Ďakujem. Tak si tam zavolam či ich musím vysadiť. Aby som potom kvoli tomu nemusela dlhšie čakať....

Matiska

Adka POP
moja adresa je monnamia@azet.sk
tak napíš teším sa už v stredu idem na to:-))

Impres
ja som brala Yadine čo su da sa povedať s tých najnovších nizkohorm. a zakazal mi ich musela som ich 5týzdn. vysadiť. takisto aj janine a jasminele. tak neviem či prave tato najn.antik. nevadi

neroznodna

hej mam to jednoduchcie ze musim tak ci tak.. musim mu to neako nadhodit, on ma pochopi, viem ze hej, ale bude mi hovorit ze ma lubi taku aka som...

imperis

noo viem, že niektorá antina sa nemôže, ale ja mam nízko-hormónovú, ale tak keď povie na konzult. že vysadiť tak ich vysadím :)

...no priateľ ma podporuje šak ine mu ani neostáva xixi Ale tak tiež by bol asi najradšej aj keby som nešla....ALe v podstate čo chcem ja chce aj on takže ak po tom túžim, tak mi v tom pômôže a podporí ma:)
šak ale ty to máš jednoduchšie s vysvetlovaním keď to máš tak že "musiš" ísť na opku - a popri tom aj spraviť plastiku šak to už je normálne :)

inna2

viem že sa pred touto op nesmú braž dlhodobo lieky a tiež anti sa má vysadzovať na dlhšiu dobu dopredu. to vám povedia na predoper vyšetreniach ktoré budete musiať absolvov

inna2

ja ma známych v BB najskôr som myslela ze nebudom nikoho otravovať ale som urobila veľmi dobre že som u nich ostala do piatku lebo na ceste z nemocnice som cítila v aute každú jamu ktorá sa mi otriasala v nose a aj tak som celý čas až do piatku rána kedy som mala byž na kontrole preležela ani som poriadne nejedla iba som pila mala som celý ten čas zvýšenú teplotu tak som pila fakt veľa no a to je tiež veda hltať so zapchatým nosom