Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Matiska
Ďakujem. Tak si tam zavolam či ich musím vysadiť. Aby som potom kvoli tomu nemusela dlhšie čakať....
matiska, tebe plati termin??? lebo mne teraz volala sestricka od kovaca ze mam prist o den neskor teda 16.12
Adka POP
moja adresa je monnamia@azet.sk
tak napíš teším sa už v stredu idem na to:-))
Impres
ja som brala Yadine čo su da sa povedať s tých najnovších nizkohorm. a zakazal mi ich musela som ich 5týzdn. vysadiť. takisto aj janine a jasminele. tak neviem či prave tato najn.antik. nevadi
hmmmm dobry napad.
asi to tak urobim.
ja by som povedala po konzultácii že sám pan doktor ti to navrhol že ten noštek hneď aj vyrovna :)
hej mam to jednoduchcie ze musim tak ci tak.. musim mu to neako nadhodit, on ma pochopi, viem ze hej, ale bude mi hovorit ze ma lubi taku aka som...
neviem, nietko tu tusim spomynal, ze cilest mu povolil kovač. takze asi zalezi aku antinu beries.
noo viem, že niektorá antina sa nemôže, ale ja mam nízko-hormónovú, ale tak keď povie na konzult. že vysadiť tak ich vysadím :)
...no priateľ ma podporuje šak ine mu ani neostáva xixi Ale tak tiež by bol asi najradšej aj keby som nešla....ALe v podstate čo chcem ja chce aj on takže ak po tom túžim, tak mi v tom pômôže a podporí ma:)
šak ale ty to máš jednoduchšie s vysvetlovaním keď to máš tak že "musiš" ísť na opku - a popri tom aj spraviť plastiku šak to už je normálne :)
ja ma známych v BB najskôr som myslela ze nebudom nikoho otravovať ale som urobila veľmi dobre že som u nich ostala do piatku lebo na ceste z nemocnice som cítila v aute každú jamu ktorá sa mi otriasala v nose a aj tak som celý čas až do piatku rána kedy som mala byž na kontrole preležela ani som poriadne nejedla iba som pila mala som celý ten čas zvýšenú teplotu tak som pila fakt veľa no a to je tiež veda hltať so zapchatým nosom