Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
luna_ ano
petula 5:robis aj tie tlakove masaze?
jayden :ty si bol tiez u gubu?
mam pocit tazkeho nosa ked to mam odlepene.
petula5 ja uz mam spicku celkom ok, aspon co sa opuchu tyka, viac opuchnute to mam po stranach. mas pocit ze to stale ide k lepsiemu ?
ALL
tie, čo ste aspoň pol roka po. Akého ste mali doktora? Potrebujem fakt špičku, lebo som s nosom bola už 2. krát a vôbec sa mi nepáči!! Poraďte prosím
jayden ano lepim na noc, tvarujem spicku.
ja uz to mam viac menej odpuchnute, len ta spicka je tucnaaaa, ale vraj sa to zuži ked sa jazvy vstrebú, tak este dufam!
inak som spokojna, teda ak bude ta spicka este uzsia.
nerozhodna ano fungujem uz normalne, bolia ma len jazvy v spicke, kosti uz nie. ale ta spicka je hodne bolestiva na dotyk este. to mi dava aj nadej, ze jazvy su teda este cerstve a bude to casom lepsie
nerozhodna noo bola som.... takže 32 tisic. Základ je vraj 24tis. + hosipitalizácia + prevezy a všetko okolo...(samozrejme cena pri problemoch s dýchaním vybehne na 40tisic) Vraj po výbere tamponády ešte 4 x kontrola... Neviem - mne sa zdalo , že u Kováča čo boli písali, že len po výbere tamponády za nejakých 10 dní davanie sadry dole a potom možno nejaká kontrola...
imperis,
ako na konzultacii?? bola si dnes ak sa nemylim ..
imperis
skracoval - zmensoval chrupavky, trochu znizil sklon reps vyrovnal hrb a zlepsil mi dychanie. stalo to 32 700,- teraz je to tusim nieco do 34 000
zatial tazko hovorit o nejakej spokojnosti lebo to mam opuchnute a este to prejde nejakymi stadiami, ale urcite sa mi lepsie dycha. ale s celkovym priebehom operacie som spokojny
jayden
čo ti všetko robil a aká bola cena?
ďakujem