Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana c
mnoo bohuzial nevedela bo nemam presne..a ani antikoncepciu...som si to vedela len priblizne vypocitat..no az teraz na 100%....som z toho nestatsna bo som si to chela dat sparvit este pred vianocami
karin
áno bola.
Imperis ty si bola na konzultácii v BA u Gubu?
NOSIK
a to si nevedela, keď ťa objednával??? Mňa sa oba razy spýtal, či vtedy mať nebudem...
JANA c.
no lebo mam vtedy dostat kramy a gynekolog mi neodporucil tabletky na odlozenie....tak preto asi:(
NOSIK
radšej sa boj, aby si to nedovrzal ako mne a jednej babe.. Prečo si myslíš, že ti to preloží?
pepkaaa
ahoj...no ja som bola u gynekologa a ten mi vobec ziadne nedporucal....ze sa mam poradit s doktorom co mi bude nos robit...ak mi to odsuhlasi tak mi ich predpise...ale nebol z toho nadseny..ten gynekolog..
JANA C
mnoo dobvre si pametas idem k mladekovi...mnoo sa bojim toho ze mi ju prelozi az na januar:(:(
takze dnes mam 3 tyzdne od operacie, oficialne by som si to uz nemal cez den lepit, ale nakolko som doma nebudem si to lepit od zajtra. Zatial pretrvava este mierny opuch a vyzera to hodne dost 'umelo'. ako ste na tom boli vy ?
pepkaa
mne nikto nevolal
tak hadam to platí.