Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

inna2

imperis a nerozhodná

dievčence moje viem si vás teraz predstaviť ja som bola tiež v takom rozptýlení ako vy nevedela som čo ma čaká. Tak robili mi asi všetko čo sa robiť može a dá mala som orlí nos takže mi robil tvrdú čas mala som ho aj dlhý takže aj makkú a ešte som mala ak problém s nosnou prepážkou takže aj to dúfam , že to nieje tajomstvom ale platila som 2O spolu so všetkým oni nie sú špekulanti nenavyšujú pri každej konzultácií a za každý obv)az ja som bola spokojná aj v nemocnici neznášala som to veľmi dobre tak ako moja nová kamoška na izbe ja som totižto dostala o skoro týžden skor M teda hned na druhý den po op takze si to viete predstaviť a mozno aj preto som bola celý ten tyzden taka oslabená ze keby nie mojho fakt supur manžela tak neviem. Ale chcem aby ste vedeli že každy organizmus je iný ak vám bude tak ako mne este stale hovorím uz by som druhý krát nešla

imperis

nerozhodná

je to asi fakt lepšie tam ostať ešte jednu noc spať a nechať si to vybrať u neho ako ísť potom niekomu do BA.
Ty maš aj problemy s dýchnim? a vlastne ideš si dať robiť tiež hrbolček či ako?

imperis

takže v stredu ťa operovali a už piatok ti vyberali tamponádu? a teda na 8 deň už ti dával dole dlahu....to je dosť šikovno... V BA štvrtok operuje a tamponádu vyberá až pondelok...

A čo ti robil ? aj kosti či iba mäkkú časť?

neroznodna

inna2
kolko si platila ak sa smiem spytat?
cez tie dlazky sa da dychať?

imper-
tak je to ako si hovorila,
tak asi najpelsie ostat tam dva dni a potom po tyzdni prisť.

inna2

imperis

takže 26.ll. ma operovali v piatok som bola vybrali mi tamponádu, včera mi vyprali "dlážky" a ešte idem v januárii ani ja nie som z BB som z RV Dr.Kováč je profesionál on aj celé jeho pracovisko sama sa o tom presvedčíš. A cena záleží asi od toho čo ti bude robiť ja som mala fakt nos ako Adela B som taký podobný typ teraz to nieje ešte zahojené a odpuchnuté ale aj keby to ostalo takto som veľmi spokojná ale chcem ta upozorniť že celý ten proces po operácii až do včera nie je nič príjemné neboj nebolí to.

neroznodna

imperis
no tak to by sa nepacilo ani mne, tiez chcem aby nos ostal taky aky je, len profil "vyrovnat"
inak to je dost velka palka ze 32.
a neskusala si mu povedať ze ty to chceš inak?
uvidime čo povie kovac.

imperis

noo ale napriek tomu si myslím, že by svoju prácu urobil dobre...
Ale len mi proste nesadol tým ako so mnou jednal.

imperis

nerozhodná

vôbec som z toho včera nemala dobrý pocit...vôbec ho nezaujímalo že chcem mať ten nos prirodzený-proste len rovný z profilu ale čo najviac prirodzený ...on hned na mňa jak mi ho zúži, zmenší, "všetko" že zmenší, špičku zmení a vyzdvihne hore aby som ho mala v správnom uhle a proste dokonalý nos... ešte som ani cenu nevedela a už som vedela že k nemu nechcem ísť....a potom tá cena 32tisic:( a že po výdere tamponády 4 krat na kontrolu....a to všetko sa pripočítava k tej základnej cene 24tis.tak potom jasné že sa to vyšplhá na 32 tisíc...

imperis

inna2

ahoj ja by som sa rada pýtala :)
ešte máš sadru? koľko krat po operácii sa ide ešte na kontrolu? lebo ja budem cestovať do BB asi 3hodiny...bola som v BA na konzultacii ale rozhodla som sa jednoznačne počkať si na konzultáciu s Kováčom.... a prosím ťa koľko ťa to vyšlo? Ďakujem

inna2

este 1.novembra tohto roku som nemala ani len predstavu alebo myšlienku že l9. 11 už budem na lôžku. Za svoj nos som sa samozrejme hanbila od puberty dnes mam veľké dieťa, super manžela ale môj nos ma trápil celý život, tak len tak na tomto fore v jeden dlhý večer som sa dostala k tomuto foru a načítala som si info o Dr Kováčovi z BB zavolala som tam a termín konzultáciíí bol na svete a na veľké šťastia posledný termín na možnú op v tomto roku to len tak počas prvého telef kontaktu mi sestrička povedala že ak chcem tak ešte ten deň ma môžu op ale iba ak nebudom mať menzes no a nabralo to taký rýchly spád že som už nestihla cúvnuť.Ak chcete vedieť viac pýtajte sa.