Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ja uz antinu rok neberiem.niekto tu spomynal ze sa nesmu hormony, ale ja neviem, ved on ti povie. Viem ze extuju tabletky ktore mens oddialia, ale ci sa mozu? musim popytat doktora.
inak co tvoj priatel na to? moj zatial netusi, vie ze musim na opku, aj pojde so mnou na konzul, ale nevie ze som sa rozhodla aj pre zmenu. tvoj ta neodhovaral?
nerozhodna
inak ja tiež mam na začiatku mesiaca M. ale beriem antinu tak si to tým upravím asi...
inna2
a ty si cestovala na druhý deň po opke domov? alebo si tam bola niekde ubytovaná?
noo šak to je super :))
ano ideme obe v jeden den :)
inak to by bolo super mat spriaznenu dusu, ale aj tak budeme neako termin blizko seba, takze mozeme si podavat info ako sa to hoji a tak.
inna2 ja som videla fokty ludi po plasitke a obuchute a modrinove, tiez som sa zhrozila, kazdy to inak znasa, ja na opku musim ist tak ci tak kvoli dychaniu. treba len dufat ze to zvladneme a vysledok bude dobry.
noo tak možno nás dá v jeden deň :)