Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
imperis
a aky si z toho mala pocit?
videla si tam aj neake nosiky?
nosik
mne tiez hrozi ze by som to mala dostat na opku a mam potvrdene od kovaca aj gynekologie ze tabletky duphaston a lutenyl sa mozu dat na posunutie a neprekazaju na operaciu...
dnes si ich idem dat predpisat
stejsina:ahoj,obidva razy ta operoval primar Lehotský? bolo to v celkovej alebo lok.anest.?Robil ti kost aj spicku?
AHOJTE všetci nespokojný s noštekom. Ja som si ho dala operovať pred siedmimi rokmi a to dokonca dva krát nakoľko mi tam hrbolček navrel znova /silné telo/, ale určite by som išla znova ! nemám problém fotiť sa zo všetkých uhlov nemusím sa kontrolovať a trhať fotky ! Operoval ma primár Ján Lehotský v roosweltke v B.B. Bola som úplne spokojná s profesionálnym prístupom aj výsledkom, úplne prirodzený akurátny, žiaden pršiak, či jackson !Odporúčam a nieje to tam predražené !Tak odvahu a nebojte sa , stojí to za to !
jednoznačne preložiť. Dobre si pamätám, že ideš k Mládekovi?
cawtee baby
mne na termin okpy vychazdaju mesiaciky....jedine riedenie je prelozit operaciu alebo je aje nejake ine???....bol som u gynekologa nech mi ich vyvola ..to mi neodporucal...alebo meh ich nedostanem lenze to mi ties neodporucil lebo pocas opky by saa nemali brat hormony...poradte prosim
petula 5:mohla by si aj mne poslat fotky,prosim? na lunana9@post.sk dakujem
Petula5 ja by som chcela vidieť tvoj nový noštek, poslala by si mi prosím foto pred a po? Ďakujem ti. Mail: jesshh@azet.sk