Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

inna2

tak uz aj ja som po... no nie je to vec?19.11. nos podobný adele B a dnes úple ale úplne iný, rovný, menší,síce opuchnutý a boľavý ale to s tým súvisí

pepkaaa

nosik
mne tiez hrozi ze by som to mala dostat na opku a mam potvrdene od kovaca aj gynekologie ze tabletky duphaston a lutenyl sa mozu dat na posunutie a neprekazaju na operaciu...
dnes si ich idem dat predpisat

Adka POP

Matiska:
prosím ťa pošli mi adresu mailovú, aby som ti vedela popísať všetko čo chceš, lebo sa mi nedá sem pridať dlhší text, vždy keď ho napíšem, tak mi zmizne a nepridá ho sem.

luna_

stejsina:ahoj,obidva razy ta operoval primar Lehotský? bolo to v celkovej alebo lok.anest.?Robil ti kost aj spicku?

stejsina

AHOJTE všetci nespokojný s noštekom. Ja som si ho dala operovať pred siedmimi rokmi a to dokonca dva krát nakoľko mi tam hrbolček navrel znova /silné telo/, ale určite by som išla znova ! nemám problém fotiť sa zo všetkých uhlov nemusím sa kontrolovať a trhať fotky ! Operoval ma primár Ján Lehotský v roosweltke v B.B. Bola som úplne spokojná s profesionálnym prístupom aj výsledkom, úplne prirodzený akurátny, žiaden pršiak, či jackson !Odporúčam a nieje to tam predražené !Tak odvahu a nebojte sa , stojí to za to !

nosik

cawtee baby
mne na termin okpy vychazdaju mesiaciky....jedine riedenie je prelozit operaciu alebo je aje nejake ine???....bol som u gynekologa nech mi ich vyvola ..to mi neodporucal...alebo meh ich nedostanem lenze to mi ties neodporucil lebo pocas opky by saa nemali brat hormony...poradte prosim

karin11

Petula5 ja by som chcela vidieť tvoj nový noštek, poslala by si mi prosím foto pred a po? Ďakujem ti. Mail: jesshh@azet.sk