Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Lenka_11
A už si bola na konzultácii? Ako prebiehala ? Dalo sa s ním dohodnúť na termíne? ....a hovoril aj o cene?
nosik
dneska som bola na gynekologii a doktorka mi predpisala z tych dvoch lutenyl tak snad vsetko dobre dopadne, lebo este som tu necitala, ze by si to niektora tiez takto posuvala,ale bohuzial inak sa mi neda
lenka_11
guba v BA
jayden:
Ahoj. Mozem vediet, kto ta operoval?
Lenka
neroznodna:
aj mne povolil dr. Kovac brat Cilest. Vobec ho nemusim vysadzovat.
imperis:
Ahoj :o)
Aj ja idem na opku k dr. Kovacovi vo februari.
inna2:
Pisala si, ze po opke si sa citila nanic. Bola si malatna, alebo v com bol problem? Bola v tom len menstruacia..?
Dakujem.
Lenka
inna2:
Ahojky :o)
Aj ja sa chystam ku Kovacovi na opku. Ake mas bezprostredne pocity? Mas nejake bolesti? Kde az mas narvanu tamponadu..je len cisto v nosiku..? Ako zvladas nedychanie cez nostek? Hovorila si dr. Kovacovi ako chces, aby tvoj nostek vyzeral? Kolko trvala opka? Ako si sa citila po opke?
Dakujem vopred za odpovede.
Lenka
Adka POP:
Ahoj Adi :o)
prosim prosim, mohla by si mi infosky, ktore si zasielala Matiske, zaslat aj mne? Fuch, chcem vsetko vediet, aby ma nic neprekvapilo :o) DAKUJEM (miracle2004@azet.sk)
NOSIK
tak chod za ním. Ja som medzi opkami tiež nebrala antikoncepciu a vychádzalo mi to tak, že deň po 2. opke som mala dostať plus štátnice, tak som išla za ním a dal mi skorší termín. Síce pôvodne hrozilo, že mi to spraví až na druhý deň, lebo neboli voľné sály na celkovú anestéziu, ale nakoniec mi to spravil v ten deň