Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

imperis

Lenka_11

A už si bola na konzultácii? Ako prebiehala ? Dalo sa s ním dohodnúť na termíne? ....a hovoril aj o cene?

pepkaaa

nosik
dneska som bola na gynekologii a doktorka mi predpisala z tych dvoch lutenyl tak snad vsetko dobre dopadne, lebo este som tu necitala, ze by si to niektora tiez takto posuvala,ale bohuzial inak sa mi neda

lenka_11

inna2:
Pisala si, ze po opke si sa citila nanic. Bola si malatna, alebo v com bol problem? Bola v tom len menstruacia..?
Dakujem.

Lenka

lenka_11

inna2:
Ahojky :o)
Aj ja sa chystam ku Kovacovi na opku. Ake mas bezprostredne pocity? Mas nejake bolesti? Kde az mas narvanu tamponadu..je len cisto v nosiku..? Ako zvladas nedychanie cez nostek? Hovorila si dr. Kovacovi ako chces, aby tvoj nostek vyzeral? Kolko trvala opka? Ako si sa citila po opke?
Dakujem vopred za odpovede.
Lenka

lenka_11

Adka POP:

Ahoj Adi :o)

prosim prosim, mohla by si mi infosky, ktore si zasielala Matiske, zaslat aj mne? Fuch, chcem vsetko vediet, aby ma nic neprekvapilo :o) DAKUJEM (miracle2004@azet.sk)

Jana C

NOSIK
tak chod za ním. Ja som medzi opkami tiež nebrala antikoncepciu a vychádzalo mi to tak, že deň po 2. opke som mala dostať plus štátnice, tak som išla za ním a dal mi skorší termín. Síce pôvodne hrozilo, že mi to spraví až na druhý deň, lebo neboli voľné sály na celkovú anestéziu, ale nakoniec mi to spravil v ten deň