Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lenka 11
chcela si vedieť prečo boli moje pocity nepríjemné. No tak nič ma nebolelo ale dýchať s tamponádou v nose je veľmi nepríjemné, si po operácia veľmi smädná ale napiť sa môžeš až po 2 hodinách a predstav si , že po tých dvoch hodinách sa nemôžeš napiť kvôli tomu že ked prehltaš tak tlak prenáša do tvojho dolámaného zabandážovaného nosa a to kýchanie neviem či vtedy ovplyvní pritlačiť si na hornú peru, vtedy sa to asi nedá lebo celú hornú peru máš spuchnutú
Jayden:
mozem sa spytat, tu tamponadu mas az pokial natlacenu v nose? Bo jedna moja kolegyna bola na opke s nosom a vravela, ze tamponadu mala natlacenu az po licne kosti a az nad koren nosa (brrr)
Vedel si spat s tamponadou v nose? Co je este take neprijemne na opke?
Dik.
Lenka
JAYDEN
mala som 2 krát operovaný nos, takže viem, aký je to pocit... Vyskúšaj toto a garantujem ti, že určite nekýchneš
zatial nie, par krat som sa tomu ubranil ale inak som vykychol cez usta. nic prijemne to nieje :)
JAYDEN
tak, že keď cítiš, že sa ti chce kýchnuť, stlačíš si miesto nad hornou perou... Nikdy si o tom nepočul???
imperis:
Ahoj :o) Ano, uz som bola na konzultke u Kovaca. Prebiehala v jeho ordinacii. Najskor chcel vediet, aky mam problem. Potom nostek poriadne pozrel. Na vsetky otazky odpovie, takze kludne sa pytaj. Cenu spominal sam od seba (ani som sa na nu nepytala). Povedal, ze ma to bude stat celkovo 20 tis. Sk. Co sa tyka terminu opky, navrhnes mu ho a v pripade, ze nie je v ten den zaneprazdneny, tak ta objedna.
Kedy mas konzultaciu?
Jana C
smrkanie nie, ale ako sa ubranis kychnutiu ?
GINA_B
mne sa zdá, že nesmieš byť operovaná, ani keď máš nádchu
JAYDEN
aké kýchanie s tamponádou???? Veď to sa nesmie, rovnako ako smrkanie!!! Aspoň mesiac určite
gina_b
aj ja som nadtym rozmyslal, ale ked som bol po operacci neviem si predstavit ze by som bol prechladnuty alebo ze by som kaslal. aj kychanie je neprijemne s tamponadou v nose, ale tomu som sa neubranil
prosim vas ked dostanem nadchu budem museť opku preložiť??:)