Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

lenka_11

inna2:
dakujem za infosky :o)
Mas uz vybrate aj stichy?
Modrinky uz vymizli?
Mohla by som Ta poprosit o foto? moc som zvedava (teda ak by ti to nevadilo).. Pre pripad posielam mailovu adresu: miracle2004@azet.sk
Dakujem.

jayden

lenka_11

hmm, z operacneho a z nasledujuceho dna mam jedno velke okno. Prisiel som tam, isiel som na izbu. Povedali mi ze za polhodinu dostanem injekciu. Po nej som cca. do polhodiny nevedel kde je sever ani ako sa volam. Viem ze ma fotil a ze ma viedli nikde potom nejake okamihy ale inak ani neviem co mi robil ani kolko to trvalo. Takze tazko hovorit o nejakej neprijemnosti v mojom pripade. Hadam len ta injekcia.

inna2

s tým spánkom je to naozaj pravda a ešte ked nevieš spávať na chrbte a s operovaným nosom sa mi nedalo ani na boku.

inna2

Lenka 11

este si chcela vedieť že či som predstavu o nose. Nie a ani som nehovorila pre lekárom že ako to chcem on sám povedal že sa k mojej postave nehodí úplne malý nos lebo som dosť vysoká. Dnes som po operácii 10 deń špička nosa pomaly odpuchla teraz mi nos vyzerá nad moje očakávanie .

jayden

lenka_11

uz nemam, ale mal som v celom nose asi (vlastne som ju ani nevidel), ale miestami ma to trochu drazdilo az niekde hodne hlboko (vysoko) v nose. viacmenej som si zvykol dychat ustami, ale pravdupovediac zo spanku som vela nemal, trvalo to 3-4 dni