Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jayden:
pisal si, ze si nevedel dobre spavat prve 3-4 dni. Tamponadu ti vyberali po odvoch dnoch.. ci nie?
Jayden:
a ta injekcia sa kam picha?
inna2
mozem vediet kto ta operoval ?
inna2:
dakujem za infosky :o)
Mas uz vybrate aj stichy?
Modrinky uz vymizli?
Mohla by som Ta poprosit o foto? moc som zvedava (teda ak by ti to nevadilo).. Pre pripad posielam mailovu adresu: miracle2004@azet.sk
Dakujem.
lenka_11
hmm, z operacneho a z nasledujuceho dna mam jedno velke okno. Prisiel som tam, isiel som na izbu. Povedali mi ze za polhodinu dostanem injekciu. Po nej som cca. do polhodiny nevedel kde je sever ani ako sa volam. Viem ze ma fotil a ze ma viedli nikde potom nejake okamihy ale inak ani neviem co mi robil ani kolko to trvalo. Takze tazko hovorit o nejakej neprijemnosti v mojom pripade. Hadam len ta injekcia.
lenka_11
uz nemam, ale mal som v celom nose asi (vlastne som ju ani nevidel), ale miestami ma to trochu drazdilo az niekde hodne hlboko (vysoko) v nose. viacmenej som si zvykol dychat ustami, ale pravdupovediac zo spanku som vela nemal, trvalo to 3-4 dni