Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lenka_11
co ja viem, urcite je mensi (kratsi), ale je este trochu opuchnuty a mierne zdeformovany od leukoporu (tusim tak sa to vola) ktorym si ho lepim, vyzera dost umelo a neprirodzene, tak zatial nemozem hovorit o spokojnosti. dufam ze to bude lepsie. :)
inna2:
a uz sa ti dobre dycha?
roztok, ktorym si vymyvas nostek.. to je nieco na sposob morskej vody v spreji?
inna2
guba
Jayden:
a si spokojny s nostekom?
INNA 2
to máš akú tamponádu, keď cez ňu môžeš dýchať?? Ja som dýchala až do vybratia ústami a potom tak isto, lebo sa mi upchal nos a smrkanie je zakázané. Pery som opuchnuté nemala, teda mohla som ovplyvňovať kýchanie. A pila som hneď, ako ma priviezli na izbu. Oba razy
operoval ma primár Kováč.
Pre Lenku:
modriny mi miznú ešte mám po očami pokožku dozelena, bolí ma nos na dotyk, hornú peru mám ešte opuchnutú, neviem sa usmievať a mám meravé ešte celé čelo, v nose mám chrasty vymývam si ich doporučeným roztokom štichy by sa mali sami uvoťniť ale každým dnom sa cítim lepšie a hlavne ako tvár odpúcha je to stále lepšie a lepšie myslím aj vizuálne
Lenka 11
ee 'do zadku' :) a sice potom boli este 2 tie dost stipali ale iba par sekund. tie boli uz niekde do vnutra nosa.
inna2:
az vo februari 2009. Skor sa mi nedalo kvoli praci.
A dakujem, potesim sa foto.
:o)