Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

IMPERIS
však by som mu vyrazila skalpel z ruky, keby vidím, ako sa ku mne blíži :D Ale tretiu opku chcem len v lokálke, lebo si chcem dať upraviť iba špičku... Uvidím, čo mi doktor povie

Jana C

IMPERIS
oba razy som bola operovaná v celkovej anestézii!!!! A po operácii aj tak nejaké 2 hodiny ležíš na preberačke, takže nepiješ tesne po opke, ale až o 2-3 hodiny. Nikdy by som si celý nos nedala operovať v lokálke, radšej si priplatím 6000 za celkovú anestéziu.

imperis

s tou vodou - JanaC - bola operovaná len v lokálke ak sa nemýlim, tak tam môžeš piť hneď po operácii ale po celkovej ako bola Inna2 sa môže najskôr po 2 hodinách

Jana C

INNA2
oba razy ma operovali v Nitre (bohužiaľ!!!). Ale zvažujem tak o rok tretiu operáciu, ale pôjdem do BA alebo do BB. 1. krát som mala tamponádu 3 dni, 2. krát 4 dni a to som už kolabovala od hladu, lebo som bola na kašičkách a výživách :) Hneď ako ma z preberačky previezli na izbu, som si vypýtala piť a v pohode mi dali, ani som nevracala. Teda, 1. krát som šla najprv na WCko, bo mi skoro mechúr praskol a ja sa neviem vycikať do tej misy :)))

inna2

uz sa mi dýcha uplne dobre ano je to Sterilmar to ti pravdepodobne tiež odporučia.
pRE Jayden:

je super že aj chalanisko sa rozhodne pre operáciu nosa moj manžel povedal že v živote by si nedal rozbiť nos aby vyzeral lepšie.