Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

pepkaaa

matiska
to vazne si musela zrusit? no som smutna s tebou, lebo keby mne padol tento termin tak uz nevim kedy by sa mi dalo...skoda som si myslela, ze mi vsetko popises aby som bola priparavena... a uz mas dohodnuty nahradny termin?

Matiska

Ahojte pepkaa a Adka POP
tak tuto stredu som mala ist na opku do BB.Musel somto vsaj zrusit v sobru som dostala anginu tak som s vysokými tepoltami.A tak som si davala ppozor ale to vraj zo strsu som mohla dostat.takze pepkaa si teraz prva ty narade. tak drzim palce.:-(((((

jayden

petula5

ahoj, mozem sa ta opytat,
vytahoval ti guba stehy, pripadne ti nejake vypadli samy od seba ?
pohybuje sa ti spicka (myslim ci sa vytiahla od operacie hore, pripadne o nieco padla nizsie) ?

dakujem

karin11

Aha ako chceš. Lebo ja si chcem dať spraviť hrbolček, ale nejako dlhý nos nemam, takže skracovať nechcem tak teraz sa mi nos tým, že odstráni hrbolček aj opticky predlži však?

Jana C

KARIN 11
ako môžem ti ich poslať, ale nie je to tam dobre vidno a celú tvár posielať nechcem. Lebo najlepšie je vidno tak z 2 metrov, aký mám obrovský raťafák :) Úplne zblízka vyzerá uspokojivo

Jana C

ALL
inak, odporúčam tým z vás, ktorý budú tiež v celkovej, aby ste anesteziologa poprosili, keď tam pôjdete na predoperačné, nech vám dá takú anestéziu, aby ste nevracali. Ja som mala pred 2. opkou žalúdok v keli a napínalo ma aj pri umývaní zubov, tak som to povedala doktorke a dala mi takú. Ale na prvej opke som mala normálnu a tiež som nevracala...