Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Adka POP

Ahoj,
tak som po kontrole. Čakala som neskutočne dlho, lebo MUDr. Kováč operoval jednu babu v lokálke.
Všetko je OK, dobre sa hojí, nič netreba s nosom robiť, len vyplachovať morskou vodou naďalej.
Čo sa týka športu, tanca, tak mi povedal, že len pomaly, aby som si hlavu netriasla, neskákala a zo športov tiež, no a žiadny box!
Tak sme sa aj zasmiali, pýtal sa, ako som spokojná s novým noštekom, či neľutujem operáciu. Samozrejme, že nie.
Asi toľko, o 2 mesiace na kontrolu, potom to bude 3 mes. po opke a už ma aj bude fotiť.

Jana C

BEKY1
za reoperáciu sa neplatí. Ja som na nej bola po 3,5 mesiaci, ale vraj sa odporúča až po roku. Teraz trochu ľutujem, že som nepočkala, ale pohľad do zrkadla mi vháňal slzy do očí... Bola to proste skoba, aj keď odpuchol a mala som tam nový hrbol, špička obrovská... Bojím sa tretej operácie, aby som nedopadla ako Jackson, alebo nemala problémy s dýchaním. Naozaj neviem, čo spravím. Ty skús pár mesiacov počkať a ak budeš naozaj nespokojná, tak by ti to mal opraviť

beky1

Jana C, Jani prosím ťa ako je to s opakovanou operáciou, koľko sa platí, alebo vlastne ako to je. Som 3 týždne po opke, špička je trošku väčšia, viem že je ešte opuchnutá, ale aj tak by som chcela vedieť ako postupovať ak by náhodou nebola podľa mojich predstáv. Ty máš skúsenosti. Viem,že chceš ísť na 3 opku, ako to vyzerá, dik

jayden

petula5

mne z lavej strany vypadli uz 2 (mozno aj treti ale niesom si isty) a s pravej strany mi vybral jeden.
Aj ja mam spicku pomerne dost velku, po odlepeni mi dost padne, akokeby som tam mal viac koze ako treba, neviem.

s tou reoperaciou je to zrejme tazko, to sa da uplatnit zrejme len pri nejakych velmi viditelnych nedostatkoch...
ale mesiac a pol zrejme este neurcuje staly vysledok, v niektorych pripadoch sa hovori az o 6tich mesiacoch, ale to je asi u kazdeho individualne.

petula5

jayden ahoj
ano vytahoval mi stehy. jeden biely som si sama a dva tmavomodre mi on vytiahol.

spicka je podla mna tak isto, akurat si ju vyväzujem dohora, tak ked si to odlepim chvilku to je inak ale zase neskôr vrati do pôvodneho stavu. inak sa mi spicka vôbec nepaci, je strasne gulata a siroka. chcem sa ho na kontrole spytat na to, ci sa to este upravi,ak nie rada by som korekciu..neviem, co mi na to povie..
ani neviem, kedy mas vlastne narok na reoperaciu???????????
tak tymto davam aj radu tym co este len idu na konzultaciu prebrat aj takeho otazky!

Adka POP

Matiska

Ahoj moja, je mi ľúto, že na opku nemôžeš ísť, aspoň by si to mala už za sebou. No čo už, tak sa preobjednáš...

Ja idem zajtra do BB ku Kováčovi na kontrolu, po mesiaci, napíšem Vám, čo nové...