Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
nosik: ja neviem co mam robit ja to potrebujem posunut asi o dva dni a koli tomu si necem menit termin bo sa tam tešim už to chem mat za sebou
gina_b
ahoj...aj mne gynekolog predpisal nnorethisteron...ale vobec tym nebol nadseny....ze mi horzi embolia alebo sa vobec nemusim prebrat z narkozy...tak m vystrasil ze ich nebudem radsje brat a presunem si tremin...
norethisteron je na oddialenie, ale najlepšie sa spýtať lekára či ich môžeš dať....lebo pred opkou by sa vraj nemali brať žiadne hormony ...
prosim vas neviete ci si mozem oddialit menzes liekmi norethisteron . nemate niekto skusenosti ,? nechcem si menit termin operacie :(
ahoj matiska,
ak mi to nic neprekazi v utorok idem do bb... bojim sa, ale aj tesim... v stredu, ked pridem z nemocnice ti dam hned vediet a postupne ti napisem vsetky podrobnosti, aby si bola pripravena na januar :)
Ahojte AdkaPOP a pepkaaa
uz som mohlo byt po no ale co uz,vcera som volala do nemocnice tak mi dali uz terním idem 27.1.to sa zasa nacakam. Tak pepka je to teraz na tebe napis ake to bolo i ked ja som mala byt tá co budeo vsetkom inf. teba co uz.Teesim sa a hrozne ti drzim palceky a budem na teba mysliet.Nie ze potom nenapises:-))) Drz sa...
ahoj vsetci!!!!patrim medzi vas.takto presne o tyzden uz budem mat po operacii.idem do prahy k doktorovi Dolezalovi.bol ku mne velmi mily a spraval sa profesionalne, tak dufam, ze mi to vyjde. ako je to s tym odkladanim menstruacie???a este opiste mi svoje pocity pred a po operacii. ako to boli? na co sa mam pripravit? mam celkom strach
Adka POP ja by som velmi chcela vidieť tvoj nový noštek pred a po. Poslala by si mi prosím ťa fotky? A dr Kováč podla toho čo tu píšeš vyzera byť odborník a aj sa zaujíma, ako vyzera nos po nejakom čase. Tak to je super prístup,lebo u niektorých doktorov to tak nie je. A to je škoda, pretože keď nos odpuchne tak môžu byť vidieť aj nejake prípadne nedokonalosti, ktoré sa daju opraviť. A isť sa prosiť k doktorovi ktorý by ma už od posledneho prevezu nechcel vidieť to by nebolo bohvie čo.
A bola by som veľmi rada ak by si mi poslala foto aj z predu ak by ti to nevadilo. Ďakujem ti zatiaľ pekne. Ahoj
Mail: natalia8358@azet.sk
reoperaciu som myslela
baby tie co idete na operaciu, alebo sa vam zakrok nevydaril, je to horsie ako to bolo pretym, pred operaciou? dakujem.