Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
áno potvrdil :)) radšej som sa spýtala nech potom kvoli tomu dlho nečakám :)
admina
aj ja idem v utorok ku kovacovi...
imperis
si volala s kovacom? ti potvrdil ze treba vysadit?
minimálne 4 týždne pred opkou sa majú vysadiť
Ahoje,
baby kolko pred operáciou ste vysadili antikoncepciu? Idem v urorok Dr. Kováčovi ale bude to len 12 dní čo som ju vysadila tak neviem či je to o.k.
Ahojte,taktiež chcem podstúpiť plastiku nosa,komlpet,zatial som rozhodnutá pre Kováča,ajked to mám sice strasne daleko ale couz:( Na konzultáciu sa mám objednať telefonicky? On robí iba celkovu anestezu??
BIBKA80
máš z profilu prepadnutý noštek?
NOSIK
no vidíš, bude to v poho :) Kedy máš termín? Prídem ťa pozrieť do špitálu, možno stretnem doktorka, hehe
Jana C
ja viem ..on je velmi dobry doktor...le uz nebude treba bo som to dnes dostala takze mam po probleme:):)
ahojte všetci
mate niekto skusenosti s klinikou chirmed v kosiciach? bola som na konzultacii a sa mi zda doktor magdo vazne odbornik. Dokonca ma prekvapilo ze mi chce vyplnit nos vlastnym tkanivom zobratym z usnic a nie nejakou umelinou.
NOSIK
veď ti vravím, že mu zavolaj, alebo choď za ním, že potrebuješ skorší termín. On je v pohode, ak bude mať voľné, tak ti dá skorší