Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Anaid

jenn01: no bude to dost komplikovane ale moze nam to zmenit zivot chapes:D ja sa na to asi dam,uz ma to takto dalej nebavi.pozerala som to a zo stanice v BB pojdes na autobus č.1 alebo trolejbus ten ta dovezie priamo do nemocnice. No ja budem musiet ist z BA vlakom.dikes za cislo,uz ho mam hej jasne ze tam najprv zavolam..

jenn01

Anaid o tom ubytovaní by som aj ja rada vedela, možno nám tu niekto poradí. Ja si to musí ešte premyslieť, či sa na to dám, lebo ja by som musela ísť autobusom z BA do BB a potom taxíkom zo zástavky, lebo ja ani nemam tušenie ako by som sa dostala do Novamedu k dr Červenovi, alebo do Rooseveltovej nemocnice za Kováčom. A potom na praväzy zase taxíkom ,takže ma to vyjde dosť draho.
Mam číslo na Kováča radšej sa tam objednaj, lebo aby sa ti nestalo, že nebude mať na teba čas 048 4132905.

Anaid

jenn01: a da sa tam aj niekde ubytovat aspon na ten tyzden nech tam nemusim cestovat nevies? ty kedy by si chcela ist?

jenn01

Anaid, je to škoda, ale najlepší chirurgovia su v BB aj ja rozmýšlam že nepôjdem do BA. Počula som že aj Červeň robí nadherné nosy a potom Kováč.

Anaid

Ahojte,taktiež chcem podstúpiť plastiku nosa,komlpet,zatial som rozhodnutá pre Kováča,ajked to mám sice strasne daleko ale couz:( Na konzultáciu sa mám objednať telefonicky? On robí iba celkovu anestezu??

gina_b

baby myslite ze si mam prelozit termin ked mam opku 15 a kramy mam dostat 16 ? je to v poriadku ?:)diky za odpovede