Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Myslíš z vlakovej stanice na autobus č.1, alebo zo zastavky, kde vystúpim z autobusu?
jenn01: no bude to dost komplikovane ale moze nam to zmenit zivot chapes:D ja sa na to asi dam,uz ma to takto dalej nebavi.pozerala som to a zo stanice v BB pojdes na autobus č.1 alebo trolejbus ten ta dovezie priamo do nemocnice. No ja budem musiet ist z BA vlakom.dikes za cislo,uz ho mam hej jasne ze tam najprv zavolam..
Anaid o tom ubytovaní by som aj ja rada vedela, možno nám tu niekto poradí. Ja si to musí ešte premyslieť, či sa na to dám, lebo ja by som musela ísť autobusom z BA do BB a potom taxíkom zo zástavky, lebo ja ani nemam tušenie ako by som sa dostala do Novamedu k dr Červenovi, alebo do Rooseveltovej nemocnice za Kováčom. A potom na praväzy zase taxíkom ,takže ma to vyjde dosť draho.
Mam číslo na Kováča radšej sa tam objednaj, lebo aby sa ti nestalo, že nebude mať na teba čas 048 4132905.
jenn01: a da sa tam aj niekde ubytovat aspon na ten tyzden nech tam nemusim cestovat nevies? ty kedy by si chcela ist?
Anaid, je to škoda, ale najlepší chirurgovia su v BB aj ja rozmýšlam že nepôjdem do BA. Počula som že aj Červeň robí nadherné nosy a potom Kováč.
Ahojte,taktiež chcem podstúpiť plastiku nosa,komlpet,zatial som rozhodnutá pre Kováča,ajked to mám sice strasne daleko ale couz:( Na konzultáciu sa mám objednať telefonicky? On robí iba celkovu anestezu??
AHOJTE
chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti s MUDr. Siskom {nie šiška ale siska :)}
???
baby myslite ze si mam prelozit termin ked mam opku 15 a kramy mam dostat 16 ? je to v poriadku ?:)diky za odpovede
no tak fain,
si sa pytala uz aj na termin?
drzim palce baby nech to dopadne podla vasich predstav.
potom dajte info ako to prebiehalo..