Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Adka POP: no ak by si bola taka dobra mozes mi ich poslat? moj email: rockerkad@azet.sk a aj pred aj po? a inak dala by si mi prosim ta aj tu stranku? dakujem
Anaid:
ja som tam bola v septembri a povedala som,že mne vyhovuje termín dakedy koncom decembra a hneď sme sa dohodli na 15.12.a najskôr som tam volala,že chcem dojsť na konzultáciu,dali mi termín a tak som došla.z hlavnej?tak bus 93,vystúpiš pri tescu,prejdeš na druhú stranu na bus 99 a vystúpiš na šintavskej a odtiaľ to je kúsok pešo:)
miss_lili: aa sorry to sa omylom poslalo dvakrat..nevsimaj si to potom..
miss_lili: aj si sa tam predom objednavala alebo si cakala? lebo sa tam tiez chystam tento tyzden a neviem co a ako...a asi nevies ako sa tam dostanem z hlavnej co?:D
adka,
prosim ta kolko injekcii je spolu, lebo tych sa ja moc bojim :-)))
Anaid:
ja som tam bola v septembri a povedala som,že mne vyhovuje termín dakedy koncom decembra a hneď sme sa dohodli na 15.12.a najskôr som tam volala,že chcem dojsť na konzultáciu,dali mi termín a tak som došla.z hlavnej?tak bus 93,vystúpiš pri tescu,prejdeš na druhú stranu na bus 99 a vystúpiš na šintavskej a odtiaľ to je kúsok pešo:)
miss_lili: aj si sa tam predom objednavala alebo si cakala? lebo sa tam tiez chystam tento tyzden a neviem co a ako...a asi nevies ako sa tam dostanem z hlavnej co?:D