Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
admina:
ano uz len par hodin a stretneme sa u kovaca :)
aj ja sa bojim hlavne tej kanyli a ktovie co este...
miss_lili
ahoj, bola si na konzultacii (v ULK) u doktora Belovica ?
JENN01
neviem, či je to jeho chyba... ja už fakt neviem, čo si mám o tom svojom nose myslieť. nechcela som nič iné, len rovný, tvári primeraný nos... a nikto si nevšimol zmenu :( určite je to lepšie, ako ten môj pôvodný, ale bude to chcieť ešte malú korekciu. asi k nemu skočím, čo mi na to povie on
pepkaaa:drz sa, nech ti to dobre dopadne
Aha už chapem. Takže doktor spravil chybu však? ale neprizna si to radšej ti povedal že je to dobre.
JENN01
proste nemám ten nos rovný, ukončený špičkou, ale od polovice sa mi to dvíha a je to ukončené špičkou.. chápeš? :D proste, miesto toho, aby ten nos ďalej klesal, sa dvíha....
Špičku maš od polovice nosa? To je ako možné? Prepáč, že si robím srandu, ale teraz som si to tak predstavila.
JENN01
asi mi len jemne obrúsil kosť (nemala som sadru) a zdvihol špičku (ktorá mi aj tak padla, lebo furt smrkám)... Proste mi vadí, že profilu je ten nos hrozne vysoký a špička mi začína skoro od polovice.. Bojím sa tretej operácie, aby sa mi neprepadla špička, alebo nemala problémy s dýchaním... ja fakt neviem... jemu sa ten nos páči, lenže ja s ním musím žiť :(
Bibka80 a Leoneta vás operovala Ježovitová?
Jana C
Chcela by som sa ťa opýtať čo ti upravoval pri tej druhej operácii?, zase kosť alebo už len špičku? A prečo ti to na druhý krát už nespravil ako si chcela keď musíš ísť aj tretí krát?
BIBKA80
a nie? ja som sa najviac bála, že budem mať nos jak šmýkalu, ale MUDr. mi hneď povedal, že šmýkaly nerobí, vďakabohu. tak ti držím päste, nech nájdeš dobrého doktora, čo ti to spraví k tvojej spokojnosti...