Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
janka:
dakujem... uz vcera som sa balila, takze vsetko co si popisala mam... len jedna noc ale pojdem riadne nabalena :)
imperis:
dakujeeem... a mam dovolenku, tolko kolko mi bude treba, dufam ze nebudem dlho doma...
Adka POP
Adi, môžeš prosím aj mne poslať fotky? Ďakujem
PEPKAAA
hlavne si vezmi niečo na pitie, možno aj na čítanie, ak nebudeš mať moc opuchnuté oči :D, telefón, pyžamo, župan, uterák, pastu, kefku a hlavne veľa trpezlivosti
pepkaaa
držím palce :) potom sa ozvi ako to prebiehalo.... máš PN alebo dovolenku?
all:
holky zajtra rano idem do bb ku kovacovi na operaciu, tak mi mozete do vecera popisat co budem potrebovat alebo co ma caka :)))
adka,
to az do odchodu budem mat ihlu v ruke auu teraz sa bojim este viac :) a budem moct aj chodit niekde s tou infuziou?
Anaid:
ja som tam bola v septembri a povedala som,že mne vyhovuje termín dakedy koncom decembra a hneď sme sa dohodli na 15.12.a najskôr som tam volala,že chcem dojsť na konzultáciu,dali mi termín a tak som došla.z hlavnej?tak bus 93,vystúpiš pri tescu,prejdeš na druhú stranu na bus 99 a vystúpiš na šintavskej a odtiaľ to je kúsok pešo:)
Pepkaa
No už sa ti to blíži, bojíš sa?
Ja si pamätám ako mi bandážovala sestrička nohy, potom mi zaviedli kanylu - to je taká umelohmotná ihla do žily s koncovkou, takže to urobia len raz. Potom mi do tej koncovky len zapustili injekciu uspávaciu. Hneď som zaspala v tom momente. Potom ťa už nepichnú vôbec, infúzka ti ide tiež cez to. Kanylu vyberajú až na druhý deň pred odchodom domov. Asi najhoršie bolo, že som mala opuchnuté pery nemohla piť- ja som mala modrinu aj v ústach na hornej pere zvnútra, to asi preto. No a hlavne to dýchanie cez ústa... ale 2 dni vydržíš...budem na teba myslieť.
Anaid
foto máš na maily.
Ohľadom stránky www.novamed.sk, tam si klikni, popozeraj.