Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj matiska,
uz zajtra som to mohla mat za sebou, skoda ze mi to na utorok presunuli,snad neochoriem dovtedy, lebo sami chori su v mojom okoli, v stredu hned napisem ako to prebiehalo,lebo aj ked som dost pocitala o tom aj tak este o vela veciach neviem...
pepkaaa
Ahojcek uz nateba myslim ako sa ti to priblizuje,dufam ze to nebude bolieť a čoskoro mi dás vedieť.Drž sa!!!!
jenn01: no uz som skusila,dufam ze uz to konecne pojde,lebo ma trafi..:D
Anaid od Adky POP mi mail prišiel, tak neviem čo sa deje. Vytvorila som si novú adresu tak skús tam: je_nn@azet.sk
jenn01: kurnik preco to nejdeee..? no skusila som..ale postu posielam,nie email..
boli ste niektora u Kostala na opke??
BIBKA80
klikni sem primar.sme.sk ak som to dobre pochopila, tak to robia aj v BA v Esthetic. A nemyslím si, že niekto vracia peniažky, ak budeš nespokojná :)
inak baby mzslite si ze by mohla klinika vratit peniaze, v pripade ze vam urobila operaciu zle?
Janka C, zatial som sa stretla len s klinikou Chirmed v kosiciach, co mi chcu zobrat chrupavku s usnic,len je to strasne daleko, chcela by som skocit ete za Kostalom, ze co mi povie, mozno aj on vie robit taketo tazke pripady
NOSIK
deň predtým to býva zväčša vtedy, keď ideš cez poisťovňu.. Ideš? Prvý krát som mala sádru od piatku do ďalšieho pondelka, čiže nejakých 10 dní. Prvý krát som sa nebála, Mládek je jediný doktor, ktorému by som sa kedykoľvek zverila do rúk (kamošky vedia, že ak ma zrazí auto, majú jemu volať, nech ma príde dať dokopy :). Ale druhý krát som sa strašne bála výsledku, ale bola to pohoda. Asi som divná, ale ja som si to všetko užívala. Druhý krát som sádru ani nemala, len leukoplasty a strašne rýchlo sa mi to zahojilo. Ale prvý krát, keď mi robil kompletku som bola opuchnutá a fialová, baby sa mi smiali, že vyzerám ako zbitý raper :) Mala som hrozné modriny, všetci na mňa pozerali ako na zjavenie. A radím ti, kúp si veľa výživ, detských kašičiek a takých sránd, lebo nebudeš môcť jesť tuhé jedlo, pokiaľ ti nevyberie tampóny. Ja som pri každom prehltnutí cítila, ako mi žblnká krv v nose....