Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Adka POP

Lenka_11
Ahoj. Ohľadom foto, pošlem, ale ešte som sa neodfotila odvtedy. Dnes som sa už odhodlala sa ísť korčuľovať...nespadla som :-).
Mimochodom, injekcia sa pichá do kanyly v ramene pri lakti do žily...

miss_lili

ja som tam bola v septembri a povedala som,že mne vyhovuje termín dakedy koncom decembra a hneď sme sa dohodli na 15.12.a najskôr som tam volala,že chcem dojsť na konzultáciu,dali mi termín a tak som došla.z hlavnej?tak bus 93,vystúpiš pri tescu,prejdeš na druhú stranu na bus 99 a vystúpiš na šintavskej a odtiaľ to je kúsok pešo:)

Anaid

miss_lili: aj si sa tam predom objednavala alebo si cakala? lebo sa tam tiez chystam tento tyzden a neviem co a ako...a asi nevies ako sa tam dostanem z hlavnej co?:D

miss_lili

ten Guba bude asistovať Belovičovi:)za konzultáciu som v ulk neplatila nič,čo sa inde nedá povedať,a cena bude závisieť od toho,ako dlho bude prebiehať operácia.určite dám vedieť,že ako to celé prebiehalo:)

Anaid

miss_lili: a kolko ta to dokopy vyslo teda ak mozem vediet? a platila si nieco aj za konzultaciu? nebola si na konz. nahodou aj u Kostala alebo Gubu? ok budem na teba mysliet..:D dufam ze potom napises ako to prebiehalo..ked chces potom sa mi ozvi na mail: rockerkad@azet.sk

miss_lili

ja som bola u viacerých plastickych chirurgov na konzultácii,a tohto som si vybrala kvôli blízkosti k môjmu domu a hlavne kvôli veľmi dobrému prístupu a dobrej cene. budem len v lokálnej anestézii,že vraj je to tak lepšie a začne to o 9,a ďakujem, som veľmi zvedavá ako to dopadne

Anaid

miss_lili: fuha o tom som este nepocula nic,preco si sa rozhodla k nemu? no to ti teda verim,ale neboj to zvladnes drzim palce..:) o kolkej mas operaciu? budes v lokalnej alebo celkovej anesteze?

miss_lili

ahoj,môžete mi poradiť?zajtra idem na operáciu nosa, a neviem čo všetko si mám so sebou zobrať,kedže tak zostanem cez noc.