Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

BIBKA80
čože??? to ti oni spravili šmýkalu a teraz musíš ísť inde, nech ti to opravia??? ty kokso.... nezávidím... dnes aby si človek 1000 krát rozmyslel, komu sa zverí do rúk

bibka80

janka C, estethic mi ani nespominaj, ved tam ma tak zmasakrovali, nie su zly no ich pristup je hlavne o peniazoch

bibka80

leonetka. ja na teba som cakala kedy napises, uz sa tesim na tvoje fotky, ty si mozno moja zachrana,
velmi ti prajem z celeho srdiecka nech sa Ti nostek bude pacit,ale hlavne aby sa coskoro zahojil, ani si nevies predstavit ako som na teba myslela, len som nevedela kedy presne mas termin,

leoneta

bibka80: ahoj, ja som mala tiež prepadnutý nos a špičku príliš zdvihnutú, ale to som už písala v starších príspevkoch. Mám už po operácií, tiež mi chceli brať chrupku z uší, ale nakoniec postačila z nosovej prepážky. Výsledok operácie ešte neviem posúdiť, lebo som celá nejaká napuchnutá, ale doktor vravel, že to bude dobre. Bola som u primára Kováča a s jeho prístupom, aj prístupom jeho personálu som bola maximálne spokojná. Ak by som si mala ešte raz vybrať lekára, volila by som jeho. Dúfam, že aj výsledok bude perfektný.

Jana C

PEPKAAA
ja som bola na štvrtý deň taká vyhladovaná, že som si objednala pizzu. A keď som čakala na doktora, skoro som skolabovala v čakárni od hladu... To a spanie na chrbte je na tom najhoršie...

Jana C

PEPKAAA
ešte som zabudla... Ako som už predtým spomínala, ja som po prvej opke až do vybratia tamponády jedla iba kašovitú stravu (výživy, zem. kaša, detské kaše, polievky) lebo ten nos ma nepustil na tuhú. Stále som pri preglgnutí cítila, ako mi v ňom žblnká krv :) Dokonca som po druhej opke schudla 2 kg za 4 dni, čo mi pri mojej mušej váhe moc nepomohlo :(((