Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
ahooj....no ja mam byt hospitalizovana uz den pred tym...nefies preco ano a ty si nebola??..a kolko si mala sadru na nose??
jaaj uz sa mi to blizi a strasne sa bojim...ta predstava ze mi zavedu do priedusnie trubicku a za mna bude dychat pristroj...ty si nemala strach??...viem ze si bola uz 2X:):)
BIBKA80
lebo som to niekde čítala, o tom, ako sa dá spraviť noštek, keď je prepadnutý. Buď zoberú z ucha, alebo tuším z panvovej kosti chrupavku, ale použijú cudzí materiál
Anaid stale mi na mail nič neprišlo skús ešte raz.
janka C: ano mam prepadnutu spicku, preco si sa pytala?
NOSIK
prišla som v deň operácie (od polnoci nejesť ani nepiť!!!) a odišla na druhý deň. Čiže som tam bola jednu noc
Anaid teraz aj predtým som sa pozerala na mail a nič mi zatial nedošlo, neviem či je praplnena sieť alebo čo.
admina:
no mne ide robit prepazku a spicku...a tiez mi povedat ze budem mat jazvu... a pytal sa ma aj na hrbolcek ci chcem, ale ten mi asi nebude robit kedze to neni moc vidiet...
Anaid:
ja idem tiez k Dr. Kovacovi
pepkaaa:
no ja to mam tak nanajvys hodinku cesty do bb. Ide mi robit skoro vsetko okrem spicky. Inak mi spominal ze mi zostane nejaka mala jazva lebo ze to musi otvorit zvonku tak neviem. A tebe ide co robit????
jenn01: diky,uz som ti napisala postu ale akosi neodpisujes:D