Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

bibka80

no baby ako vas tak citam aj mne zacina spicka od polovice, no pekne, Jani C poslem mi foto tvojho terajsieho nosteka, som zvedava, ja sa bojim ze neprezijem druhu opku a nie este tretiu

Jana C

JENN01
však o to ide. on je strašne krásny chlap, ja za ním (platonicky :) slintám už skoro 4 roky, preto som si ho aj vybrala za svojho operatéra... Ja už som za ním bola toľkokrát, že sa čudujem, že ma ešte prijíma za pacientku, hihi. musí sa mu o mne aj snívať... uvidím, ako sa budem cítiť, možno k nemu pôjdem

ANAID
oba razy MUDr. Mládek

leoneta

bibka80:tie fotky asi tak skoro nebudú, doktor povedal, že keď to ako tak sadne prejdú 3 mesiace.O mesiac idem na kontrolu, ale myslím, že tú zmenu bude už vidieť, lebo už teraz keď to odpuchuje, to vyzerá celkom fajn. To čo som mala veľmi prepadnuté je pekne zdvihnuté. Ja som hlavne zvedavá na tú špičku, lebo tú som mala fakt nemožnú. Najlepšie by si urobila, keby si sa s ním išla sama porozprávať a povedala mu, čo ti najviac vadí. On je skutočný odborník a myslím, že ti povie pravdu, čo sa dá a čo nie. Aspoň ja mám z neho taký dojem.

Anaid

Adka POP: ahoj Adi,ten mail od teba mi uz prisiel,lenze bez fotky..bez prilohy..:( neskusis to prosim este raz? dakujem...

pepkaaa

admina,
mali by sme si dat nejake spoznavacie znamenie, aby sa sa zajtra spoznali :) ale nieco ine ako hrozne nosy haha...

jenn01

Jani ak o nom vieš, že dokáže spraviť aj pekné nosy tak kludne choď k nemu aj tretí krat ak to tak sama cítiš.
Na mňa keby doktor spravil dobrý dojem a nos by sa mi nepáčil a vedela by som že dokáže spraviť aj pekne, tak by som tam išla aj tretí krát.