Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

admina

Jana C

no ja som mala ist iba na interne predoperacne vysetrenia tak fakt neviem. Ved zajtra uvidim len este neviem ako prezijem dnesnu noc:)

Jana C

ADMINA
jáááj.. lebo ja som na príjem prišla s komplet všetkými predoperačnými, aby som sa potom nezdržovala. tak to povedz anesteziologovi, čo ti povie

admina

Jana C.
no ja som na anesteziologickom vysetreni este nebola, bola som iba u internistu. Myslim ze ten anesteziolog ma caka este zajtra. Ale dnes som volala doktorovi a ten povedal ze to nie je problem tak fakt neviem.

Jana C

ADMINA
nooo, už chápem, že sa bojíš. ja som vysadila 4-5 mesiacov pred tým... ale ak ti anesteziolog povedal, že môžeš ísť na operáciu a nefajčíš, tak si nemyslím, že sa musíš báť...

admina

Anaid:

asi som si velmi zistovala komlikacie pri celkovej anesteze a preto sa teraz tak velmi bojim. Ale moj hlavny problem je antikoncepcia, ja som ju totiž nevysadila 4 tyzdne pred ale iba dva.

Anaid

admina: aj ja ti budem drzat palce..:) preco sa bojis tej narkozy? radsej by si isla do lokalnej..? ja totiz neviem ktora je lepsia..ja sa bojim oboch..:D tak ma zaujimaju nazory inych..

Jana C

ADMINA a PEPKAAA
zajtra budem na Vás myslieť a strašne vám držím päste!! či skôr doktorovi, hehe. hlavne nech ste spokojné

Jana C

BIBKA80
jeho vzhľad bol len jeden dôvod. druhý bol ten, že som hnilá lemra a nechcelo sa mi ísť do BA :D
môžem ti poslať fotku, len to tam nie je dobre vidieť, musím sa naštelovať, keď sa budem fotiť, hehe. Ja som sa ani tak nebála, či prežijem, ale skôr výsledku, ale bola som milo prekvapená

bibka80

Jana C ty si teda mala potvorka , musim vsak povedat ze tych peknych doktorov je viac, preco som si ja len vybrala doktorku boze, to neviem, asi preto ze som hanbliva