Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
jayden
áno bola som u neho,a už ma aj v pondelok operoval
LENKA_11
prisahám na topánky od Manola Blahnika, že ma nič nebolelo :)) a oba razy som bola v celkovej
Jana C:
a bola si operovana v lokalke, alebo v celkovej..
Jana C:
to fakt ta po opke nic nebolelo?
Adka POP:
dakujem Adi :o) Som velmi rada, ze si.. Strasne nam tymi podrobnymi odpovedami na otazky pomahas. Niektore babenky po opke uz kaslu na tuto stranku a nepodelia sa o "zazitky" a dojmy. DAKUJEM este raz :o)
ANAID
ten nos bol po prvej opke otrasný (pri všetkej úcte k svojmu operatérovi). vždy keď som sa videla v zrkadle, som mala slzy v očiach. a aj ten hrbol mi vadil. teraz je to omnoho lepšie, ale stále nie som na 100% spokojná
Jana C: aha..a chces ist este na jednu? a co sa ti po tej prvej nepacilo? islo ti prvykrat hlavne o hrbolcek alebo?
ANAID
bola som na 2 operáciách. 1. fotka je pôvodný, 2. fotka po prvej operácii, 3. fotka aktuálny stav
Jana C: dakujem..na tej prvej fotke to je tvoj povodny nos? a to na kolkych opkach si bola?
JENN01
na tej fotke to tak vyzerá, ale keby mi vidíš celú tvár, tak by si uznala, že je veľmi vysoký...
ANAID
poslala som