Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C maš to pekne rovno, ty chceš ešte špičku zúžiť?
Jana C: Jani ak by si bola taka dobra neposlala by si aj mne..? rockerkad@azet.sk bola by som ti veelmi vdacnaa..:)
ADKA POP
súhlasím s Anaid, naozaj je to veľká zmena a k lepšiemu :D
jenn01
poslala som
Prosim vas mozete mi povedat kde presne najdem ambulanciu pana Kovaca z BB.Tu je plan nemocnice. www.nspbb.sk
kde presne je a ako sa vola ta ambulancia
Jana C poslala by si mi prosím ťa foto? To je jedno aku máš odfotenú ja by som chcela vidieť tvoj noštek. Dik
je_nn@azet.sk
Adka POP: dakujem za mailik..ty kokoos...si uplne inaci clovek..super zmena k lepsiemu..fakt..musis byt velmi rada co?:) mas byt aj preco..krasny ho mas velmi..sme na to s mamkou pozerali jak na zazrak..nechapem ako dobre to tak moze niekto spravit veru..
BEKY1
za reklamáciu sa neplatí
BEKY1
robil ti to na jednodňovej chirurgii, keď si tam bola v nedeľu? špičku budeš mať tvrdú ešte hodne hodne dlho, aj nos budeš mať opuchnutý. ale tie oči nechápem, ja som ich tak dlho opuchnuté nemala.... aj mne povedal, že mi to opraví v lokálke, ale koniec mi to spravil v celkovej. veď uvidíš, ako sa ti pomení, teraz je ešte skoro hovoriť o výsledku... o nejaké 2 mesiace bude zase inak vyzerať