Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
jana c:
dakujem ja to zvladam celkom v pohode...
nastastie nemam tamponadu ale v nose ten gelaspon co mam zajtra vysmrkat...
ADMINA
máš tamponádu a dýchaš nosom?? to je ako možné?? ja som do vybratia dýchala ústami a ked mi ju vybral, sa mi do 2 hod nos upchal, takže potom zase len ústami :D keďže smrkanie je zakázané
neviete prosim kto v BA robi v celkovej anesteze?
Jana C:
dakujem, zatial je to v pohode len dychanie nosom je strasne. V noci som sa vobec nevyspala. A inak stale mi to krvaca tak neviem ako to bude ked mi vyberu tamponadu.
PEPKAAA a ADMINA
gratulujem k opke! ako sa cítite? tamponády sa vôbec nemusíte báť, nebolí to, len je to trochu nepríjemné, budete mať pocit, že vám to ťahá až z mozgu :D
IMPERIS
myslím, že ako každý doktor. interné (krv, moč, ekg, snímok pľúc) a anesteziologické
pepkaaa:
no ten gel som si bola aj ja hned kupit v lekarni a zajtra ako mi vyberu tamponadu tak si ho hned zacnem davat do nosa. Bud rada ze ty tam ziadnu tamponadu nemas. Ja z nej stale kycham.
admina:
cesta rychlo ubehla, lezim v postely, aj mna to trochu boli, ale da sa to vydrzat, chvilu pockam a dam si tabletku, aj mne to trochu krvacalo, ale potom ako som si vycistila zaschnutu krv uz len hlien vyteka, dufam ze ta nebude boliet vyber tamponady, ja hned rano zacnem gel smrkat tak som zvedava..
pepkaaa:
no ako si docestovala domov? Mna to zacalo trochu boliet a zase krvacat ale uz je to o.k. Najviac sa bojim zajtra tej tamponady.
ahojte tak uz som doma z nemocnice, vsetko prebehlo v pohode...
ak mate nejake otazky, rada odpoviem :)
bola som u kovaca v bb
viete niekto aké presne vyšetrenia vyžaduje Kováč pred operáciou ? Ďakujem