Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
imperis:
v pohode sa da vsetko vydrzat,
mne robil spicku, zbrusil maly hrbolcek a posunul prepazku ale nebudem mat jazvu lebo to len vo vnutri nejak posunul
a este pred operaciu nam dal recept do lekarne a sprej nam napisal do karty ten sa nepredpisuje to same si mame kupit
PEPKAAA
fíha... také som ja nemala :)
pepkaaa:
myslis ten sterimar? to som si kupila aj ja.
Imperis:
lieky proti bolesti ti predpisu este pred operaciou si ich pojdes vybrat dole do lekarne a ten roztok som si kupovala dnes ako som odchadzala z nemocnice.
jana c:
to je namiesto tamponady... gel ktory mam napchaty v nose a tiez len ustami dycham...a sama ho mozem zajtra vysmrkat
neviete prosim kto v BA robi v celkovej anesteze?
admina a pepkaaa
super, že to máte už za sebou !
Ako sa cítite? dá sa to vydržať? Lieky od bolesti a ten sprej do nosa vám predpísal Kováč či ste si ich zaobstarali samé?
Pepkaaaa
ako to že nemáš tamponádu? čo ti robil?
PEPKAAA
to ani neviem, čo je.. :D
ADMINA
ja viem moja. stále suché ústa, hnusná pachuť a jedlo nemá žiadnu chuť.. do zajtra vydrž, potom to už bude OK
admina:
ja som si tiez hned kupila sprej s morskou vodou a uz som ho aj vyuzila ked som si cistila zaschnutu krv...
neviete prosim kto v BA robi v celkovej anesteze?
Jana C:
sorry, myslela som dychanie ustami. je to fakt hrozne