Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C, mňa tiež Mládek, preto sa pýtam. Jedna známa bola na opke v Blave a tá si ho musí lepiť a ja nič, no v podstate ho mám stále opuchnutý že mi s ním nepohne ani uragán, špička je pevná asi z pouchu že lepenie by bolo na nič.
21.12. bude mesiac od opky, stále mám dosť opuch okolo očí, pri koreni nosa, kde mi ho lámal, niekedy mám pocit, že už ani neodpuchne. asi aj z toho tlaku ma bolia oči, večer bývam úplne vyradená, televízor pozerať nehrozí, pretože v robote stále kukám do počítača. Teraz v nedeľu som bola na kontrolu, fotil ma, povedal, že ak budem mať pocit, že špička je veľká môžem prísť v marci, vraj v lokálke mi s tým niečo spraví.Tvar nosa je super, keď zmizne opuch potom uvidím.
BEKY1
veru nič nekázal... iba keď som mu po druhej opke hovorila, že sa mi zle dýcha, odporučil mi Coldastop a Vincentku, ale to je vše. teba kto operoval? strácam už prehľad :)
admina a ako sa volas, nech zajtra viem :))
ADKA POP
ty si ležala na chrbte iba 3 dni? ja som ale mesiac tak spávala, skoro mi kríže odpadli :)) A od bolesti som si za celý čas nedala ani jednu tabletku, aj keď na izbe mi nanútili, aj keď som povedala, že ma nič nebolí :) A to mäso ti dali v celku, či pomleté?
Adka
nevadi nejako to zvladnem, vies uz sa to blizi tak vymyslam a asi aj prilis vela rozmyslam.....
All
baby,ktore budete na nas zajtra s pepkou mysliet vdaka. Len nech je uz za tym!!!!