Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pepkaaa
a čo vam vlastne nakázal po opke - nejak ležať celý deň alebo normalka, že môžete aj niečo robiť a tak ?.... viem že spať treba na chrbate a nejak vyvýšeno ?
ja budem cestovať k nemu 3 hodiny tak chcem tam si najsť nejaké ubytko na jednu noc ešte než mi vyberie tamponádu...
chcem sa spýtať tí ktorí ste boli na opke ešte ako ste to riešili s PN ? dal vam ju obvodný lekár v pohode?
noo viem, že to vie vybaviť....ale do BA-kde by mi to vybavil ten výber mam hodinu cesty... tak to už zrovna môžem ostať v BB jednu noc a potom ísť domov.... lebo hneď na druhý deň ked ma prepustí ísť 3 hodiny autom domov a na ďalší deň zasa hodinu do Ba na výber tamponády....takto si odpočiniem v hotely a priateľ sa o mňa postará (dúfam:)) ...a potom po výbere hurá domov
imperis:
v karte mam napisane iba prepustena do domaceho liecenia a kludovy rezim... spim na chrbte a mam viac vankusov pod sebou a nemusis si hladat ubytko iba kvoli tamponade, on ti vybavi u nejakeho krcneho v tvojom okoli...
ja idem v januári
imperis: a kedy to chces ty ist? uz som zabudla
pepkaaa
a čo vam vlastne nakázal po opke - nejak ležať celý deň alebo normalka, že môžete aj niečo robiť a tak ?.... viem že spať treba na chrbate a nejak vyvýšeno ?
ja budem cestovať k nemu 3 hodiny tak chcem tam si najsť nejaké ubytko na jednu noc ešte než mi vyberie tamponádu...
imperis:
celkom ked si uspata tak je to super, kym sa neuvidis v zrkadle tak ani nevis ze s tebou robili nieco drasticke
jooj super baby že už to máte za sebou....ja keď si na to zmyslím, že na to pôjdem tak mi je všelijako... ale zase keď čítam ako píšete, že to je v pohode tak mi je hneď lepšie...
admina:
hej ten sprej aj mne predpisal celkom dobre som ho vyuzila pri cisteni krvi