Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lenka 11
ja som na to predtým vôbec nemyslela. Dokonca asi len týždeň predtým som si pozrela priebeh operácie na nete na nejakej anglickej stránke. Tak to je masaker! Ale čo ma bolelo, asi skôr čo bolo nepríjemné, že som mala napuchnuté pery, nevedela som piť, jesť - ja som kaše nejedla, dala mi sestrička večer mäso a sl. ryžu, to som celé zjedla, ´hoci to bolo tvrdé, ale keď som hladná, tak zjem aj klinec. No mne v nose nežblnkalo, len hrozné bolo niečo prehltnúť. Ale zvykneš si. Každou hodinou to bolo len lepšie a lepšie. Bolesť ani nie je taká hrozná - berieš novalgin proti bolesti asi 3 dni. Skôr bolo zlé ležať 3 dni na chbte. Ale to zvládneš, bude to v pohode.
Adka:
no to si ma velmi nepotesila ale nevadi len dufam ze mi nezabudne pichnut tu zazracnu injekciu na zriedenie krvi. A s doktorom si sa este pred operaciou stretla?
lenka dakujeeem...
admina a pepkaaa:
drzim vam zajtra palceky, drzte sa baby :o)
Adka POP:
Ahoj Adi :o) Povedz mi prosim, co z toho celeho zakroku bolo nabolestivejsie. Na co sa mam pripravit (co je take neprijemne).. tie zabandazovane nohy zneju dost sadisticky :-D Vidis, mam ist takmer o 2 mesiace a stale na to myslim.. ani to nie je dobre...
PEPKAAA
nič :) tuším mi len tlak zmerali, poslali ma to vyplatiť, kukli do karty a do predoperačných a to bolo vše...
pepkaaa:
no ved, uz si to mohla mat za sebou:-(
adka dakujeeem...