Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pepkaaa
Ahoj tak som si tu precitala že to dobre dopadlo som hrozne rada že ta to nebolelo a trochu aj závidím ze uz to máš za sebou.Piš dalej ako to znásas a ako sa ti to hojí.. Inak doktor bol milý aj ssestričky?Dali ti aj piť lebo si musela byt hrozne smedna.Ja som už vyliečená z angíny a teraz sa budem modliť aby mi to vyšlo toho 27.jan.
NOSIK
gratulujem!! prečo si tam bola tak dlho? robil ti aj prepážku? ja som tam vždy bola iba 1 noc a už ma tam išlo rozkotiť :)) ak ti dá dole sádru, tak ti tam nechá buď len leukoplasty, alebo nič, tak si ho určite uvidíš. aké to bolo? chcem detaily :D
Jana C
Mnoo ahooj...mam ti za sebou, pondelok ma hospitalizovali v utorok operovali a v stvrtok po vybrati tamponady ma pustili domov...teraz sa bojim aj zyvat a usmievat aby sa mi to dobre zahojilo...v utorok idem na prevez...to mi da sadru dolu a budem si ho moct vidiet??...nefies?
JENN01
áno, myslím Cheequix. Poslala mi fotky a má fakt krásny noštek
Takže to bude super odborník. Myslíš Cheexuix? Čo som tu tak čítavala.
JENN01
je tu jedna kočka od neho a má naozaj nádherne spravený nos!!!
Baby čo hovoríte ne dr. Červena z BB? Nemate nejaké informácie o jeho výsledkoch?
aa to sa dokola same posiela..:D neviem co to blbne..sorry
imperis: a kedy to chces ty ist? uz som zabudla
taaak toto neviem prečo tam 2 x nabehlo....