Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
dakujem adka,
teraz uz len dufam, ze ten siroky nos je opuch, lebo nerada by som bola aby som to mala velke tak ako pred tym
Jana C
Operoval ma Belovič s Gubom v Bratislave,a tú dlahu budem mať až do 5.1.:(Ale inak myslím že sa mi to hojí docela dobre:)
MISS_LILI
mne prvý krát ani nestihol dať dole sadru, lebo v deň, ako som išla na kontrolu, mi to celé odpadlo, tak som si to rýchlo lepila, aby ma nevyhrešil, ale bol úplne zlatý :))) kto ťa operoval?
Jana C
Aj ja som alergička a plný nos mi veľmi vadí. No tak aj mne slzička určite ujde, keďže mi ušla aj pri dávaní dole leukoplastu z čela-to bola bolesť:)a hej rezali,sekali,dlátovali a bohvie čo ešte všetko:)
MISS_LILI
máš to zvonka rezané? mňa to bolelo, ked mi to vyberal, aj slzička ušla :D ja som tiež myslela, že zcvoknem, ked som nemohla smrkať, bo mám celoročnú alergiu, takže to bol horor
Jana C
díky:)ja mám jeden steh medzi nosnými dierkami a chcem aby už bol vonku,a bolí to keď to vyberá?mesiac?!ja to asi nevydržím, mám strašné nutkanie sa vysmrkať:(
MISS_LILI
mne stehy prvý krát nevyberal, vypadli mi samé. mala som ich vo vnútri. druhý krát som to mala zvonku rezané, to mi vybral po týždni. smrkať nebudeš môcť asi mesiac... děsná sranda :D
ahojte, na ktorý deň vyberajú štichy?a kedy sa budem môcť konečne vysmrkať?
ahoj matiska,
neboj aj tebe to rychlo ubehne,do nemocnice sa nemusis bat,ja som sa klepala kvoli kanyle co ti pichnu a budes ju mat kym neodides,ale to neboli,mne robil nieco ine ako mal, takze som celkom dobre dopadla,lebo mi zbrusil hrbolcek,prepazku mi posuval vo vnutri tak nebudem mat jazvu a spicku upravoval,som odchadzala len s naplastami na nose a pod som mala gazu co mi tiekla krv, ale to len kym som na druhy den nevysmrkala gel co som mala v nose, ale tiez len ustami som dychala,sa ma pytal ci chcem zuzit kost,ale to by musel nos lamat a povedal,ze je to na hranici,ze sa mam rozhodnut tak som si to nedala,snad nebudem lutovat lebo z boku je pekny, ale spredu sa mi zda strasne siroky snad je to len opuch a bude to mensie, beriem na to wobenzym aj ked ho moc neodporucal lebo je to drahe, vcera na 3 den som vyzerala horsie ako v nemocnici, ale uz je to lepsie,obcas ma v nose boli,ale da sa zvladnut, doktor a sestricky super,ked som sa zobudila som chcela vodu na ovlazenie,ale napit az neskor daju,ak este chces nieco vediet len sa kludne pytaj,