Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

MISS_LILI
tak si to napísala, že som to pochopila tak, že si ho poriadne ani nevidela, keď si sa s ním nedohodla, aký chceš mať nos...

miss_lili

Jana C
mňa bol tiež pozrieť,sme sa videli viackrát pred operáciou,a tiež som nebola zblbnutá,na mňa ani tá "náladovka" nefungovala...a keďže som išla lokálne tak som všetko vnímala

miss_lili

Jana C
mňa bol tiež pozrieť,sme sa videli viackrát pred operáciou,a tiež som nebola zblbnutá,na mňa ani tá "náladovka" nefungovala...a keďže som išla lokálne tak som všetko vnímala

Jana C

ako v tomto musím MUDr. Mládeka pochváliť, lebo so mnou hovoril tesne pred opkou, aj na preberačke ma bol pozrieť, aj na vizite a na kontrolu som chodila iba k nemu, nie k cudziemu..... on má vo všeobecnosti veľmi dobrý vzťah k pacientom

Jana C

MISS_LILI
okrem krvi mi vytekal aj soplík, čím ma druhý chirurg priviedol do rozpakov, ked sa ma na to spýtal :))) ja to nechápem, všetky ste boli zblbnuté z tej tabletky a na mňa to vôbec neúčinkovalo. oba razy som sa s ním tesne pred opkou dohodla, čo mi má spraviť a mala som čistú myseľ... to ťa nebol operatér ani na vizite pozrieť??? divnééééé

miss_lili

Jana C
dlahu budem mať tri týždne,viem že je to dosť,ale povedal že to je len pre ochranu tých kostí,že to nemá žiadny podiel na tvarovaní nosa...

miss_lili

Jana C
Operoval ma Belovič s Gubom v Bratislave,a tú dlahu budem mať až do 5.1.:(Ale inak myslím že sa mi to hojí docela dobre:)

nosik

Jana c
noo prebehalo to dost divne...teraz pred sviatkami je asi dost zaneprazdenny a sme sa nai nedohodli vopred ako bude moj nost vyzerat...az na operacnom sotle si ma pofotil a kedze som bola zblbnuta z tabletky tak si ani nepamatam ci som mu to povedala...tak som sa ho chcela spytat po opke co mi robil ale nebol tam ...takze sa to dozviem az teraz pri prveeze ak tam teda bude...ja ked som bola mala tak som mlala zlomeny nos tak mi to preplatila poistivna...este som sa ta chcela opytat ci ti vytekalo este nieco z nosa okrem krvi a kedy si mohla konecne dobre dychat??