Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

jenn01

miss_ lili
dobre si povedala, že musí byť spokojná hlavne ona,lebo s tým bude žiť celý život. S tým s tebou súhlasím, ale operatér ti vždy povie že je to dobre aj keď to nebude pravda. A ak teba na nose ešte niečo bude trápiť, tak dôjdeš za ním sama tak či tak.

pepkaaa

matiska:
ano dala som si tabletku na oddialenie(lutenyl) zacala som ju brat vo stvrtok a poslednu som si dala den pred operaciou cize v pondelok a vobec to nevadilo, a ked som prisla tak sme sa este bavili v ordinacii ze co sa mi nepaci, ale tak on vidi co treba urobit.

miss_lili

Jana C
Ale tu ide o to, či sa tebe ľúbi tvoj nos a nie niekomu neznámemu,ktorého už v živote nestretneš. ty musíš byť spokojná a keď je spokojný aj tvoj operatér, tak je všetko v poriadku:)

Jana C

MISS_LILI
tak ale naštve ťa to, nie? vrazím prachy do toho, aby som nevyzerala jak nosatá zruda a aj po opke musím počúvať hanlivé poznámky....

NOSIK
ja som na preväz nebola. po prvej opke som bola na kontrolu po 3 dňoch, dal mi dole sadru, pozrela som sa na seba a zase mi ju nalepil. po druhej opke som mala iba leukoplasty a tie mi odlepil po týždni

nosik

Jana C
ved si mi posielala foto a musiám ta uistiti ze vobec velky nie je...keby si videla moj povodny...:)
a este som sa ta chcela spatat ze po kolkych dnoch si mlala prvy prevez??

Matiska

pepkaa
chcem sa spýtať či si si nakoniec dala tu tabletku na oddialenie menzes.A čo povedal doktro či sa to nejako neodrazilo na priebehu opky.A ty vlastne ked si tam prisla ste sa bavili ako ti to bude robiť aka je tvoja predstava??

Jana C

ALL
baby, mám depku. Nejaký pako ma v bare otituloval ako: "Tá s tým veľkým nosom." Tretia operácia to istí...:`(((