Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nosik

Jana c
ahooj...no vecra mi dal dole sadru...hadam to neni skoror po tyzdni od opky...ale nechla mi leukoplast co som mlala pod tym este zhruba tyzden ...som sa ta chcela opytta ze ci ti vyberal stychy lebo mne nie, na to som uplne zabudla.
Inak stastne a vesele tiprajem:):)

Jana C

ALL
Prajem lásku, šťastie, nehu, nech sa Ti splní každučký sen. To prianie posielam po vločke snehu, nech je krásny Tvoj Štedrý deň.
Šťastné a veselé Vianoce strávené v kruhu rodiny želá Jana :)

Jana C

MISS_LILI
teraz ho nechám aspoň rok oddychovať, chudáčik, úderov už dostal dosť :)) ale na 80% pôjdem aj tretí krát, len ešte neviem ku komu. ale vyzerá to na Červeňa alebo Kováča

miss_lili

Jana C
Toho by som sa ja ja asi bála...skús obehať viacerých chirurgov a spýtať sa na to, že či 3 operácie na jeden nos nie je veľa...neviem, je to ťažká situácia, tohto sa aj ja bojím, že s novým nosom nebudem spokojná a budem si búchať hlavu, že prečo som vlastne na operáciu išla..

Jana C

MISS_LILI
ja už som 7 mesiacov po a nemyslím si, že by sa ešte scvrkol. ale bojím sa 3. operácie. čo ak nebudem môcť dýchať, alebo sa mi ten nos nejak znetvorí...?

miss_lili

Jana C
Tak v tom prípade choď na ďalšiu operáciu ak nie si s výsledkom spokojná. Aj moja špička teraz vyzerá zvláštne ale dúfam že sa to všetko za tých 6 až 12 mesiacov spraví.

Jana C

MISS_LILI
a o to práve ide. ja spokojná nie som. z profilu je príliš vysoký, špička veľká a tá časť (neviem ako sa presne volá) medzi nosnými dierkami mi prevísa. doktor je spokojný, ja ani náhodou. a nikdy som nedbala na to, čo hovorí okolie, ale čo si myslím ja.