Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
LENKA_11
ďakujem :)
ALL:
neviete mi niekto poradit, ci sa moze navstevovat solarium pred opkou nosa? Totiz, ci to nemoze sposobit po opke nejaku nadmernu pigmentaciu, alebo nieco podobne.. :-o
Dakujem.
Jana C:
Blahozelam k rozhodnutiu! :o)
ALL
baby, práve som spravila dôležité rozhodnutie. v januári sa objednám do BB, nech sa mi na ten môj raťafák pozrie aj niekto iný a ak sa bude dať, chcem čo najskorší termín. tak mi držte palce :)
JENN01
áno, mám ho hladké. operácia nie je o tom, že ti to celé rozrúbe a potom spája ako puzzle :) skús si dať do vyhľadávača rhinoplastika, je tam jeden článok kde je to podrobne opísané aj s obrázkami
To som už pozerala. Fuj. Ja som myslela, že keď on dá dolu ten kopec tak to zostane otvorené a to musí na bokoch nosa nalomiť a potom spojiť. Takže ty to máš teda pekne hladké na chrbte nosa?
JENN01
hrbol na nose sa neodstraňuje takto. lekár dlátom odstráni len ten hrbolček, nedoláme ti tam všetko. ak chceš vedieť, ako to prebieha, klikni si na kufa.cz, vo videogalérii je video aj z operácie nosa
Jana C chcela by som sa ta opýtať, že keď ti odstranil ten kopec na nose a ako ti nalomil kosti a potom spojil ak vieš čo myslím, tak maš to spojené v strede nosa? alebo tak trošku do pravej strany? Keď si prejdeš s prstom po nose tak to tam asi cítiš že?
Ďakujem za odpoveď a prajem šťastne a veselé Vianoce všetkým.
NOSIK
prvý krát mi stehy nevyberal (mala som ich zvnútra nosa). vypadnú ti samé, neboj, nebolí to, ani o tom nebudeš vedieť. druhý krát mi vyberal (mala som ich zvonku) a trochu to štípkalo, ale inak ok
nosik
ahoj, aj mne dali dole sádru po týždni od opky a tiež mi nevyberal stehy...ale ja budem mať leukoplast na nose okolo týždňov...šťastné a veselé