Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

karin11

Kto ste boli len v lokalke na operácii aký ste mali pocit po tej naladovke čo vam pichli? Ja idem ku Koštalovi v lokálke.

lenka_11

sopcek:

Ahoj. Ja idem na opku 11.februara ku Kovacovi. Mozno sa stretneme :o)
Aj mne bude robit to iste- prepazka + zuzovanie nosika. Bojim.. Ako si na tom ty? :o)
S tou poistovnou Ti neviem poradit. Musela by si sa rozhodne dohodnut s lekarom.. Hmm... snad Ti odpovie nejaky kompetentny prispievatel z tohto fora :o)
Lenka.

lenka_11

fusakla:

Ahoj. Dakujeme za povzbudenie :o) Ja sa chystam na opku vo februari 2009. Velmi si mi svojim prispevkom pomohla :o)
Mohla by si mi prosim poslat foto (miracle2004@azet.sk)? Kto ta operoval?
Dakujem.
Lenka

sopcek

Ahojte Dievčatá. Tak ja som sa cez toto forum dozvedela o doktorovi Kovácovi z BB. Mam uz termin operácie na 10 februara a nejako sa zacinam bát. akoze na tomto fore su len povzbudzujuce spravy ale aj tak si myslim ze moj nos je specialny. Mne pan doktor ide robit prepážku a potom aj kost a bojim sa toho ako mi to spravi. Ked som sa ho spitala ako to bude robit, joho slova:" tak ja to rozlamem a potom to poskladám" Ja nemam ziadny komplex z nosa, sice obcas ´ked sa vidim na fotkach ale ked sa to da vylepsit preco nie. a este by ma zaujímalo , ci existuje poistovna ktorá dokáze preplatit čast nákladov. ak ano vopred dakujem za pomoc a dobré rady.

fusakla

all: ahojte som tu po 4 mesuiacoch od operacie, a chcem sa podelti s vami o to ako sa mam, mam sa super, nezdvihlo mi to ani tk sebavdeomie, akos a citim dobre, ako sa neustale usmievam a som spokojna, nik si tu zmenu na nose nevsimol, ale stava sa mi , ze ma ludia stretnu a povedia ze som opeknela, vcera som bola na zabave a 2 kamarati ma neposznali skoro, druhy as povedal, ze vyzeram fakt dobre, a pritom som bola jednoduhksioe oblecena, ako kedysi, vzdy som bola rovnaka, len som mala spatu medzi ocami, a vtedy si vas nevsimne nik, ale twn rozdiel a zmena vyhcadza aj z vnutra tak odkazujem vstekym dievcatam, ktre chcu ist na operaciu: NEBOJTE SA, HORSIE TO NEBUDE, A AK TO CHCETE CHODTE DO TOHO, ja by som to urobila znova , keby som sa mala vratit v case: mam aj fotky z profilu ak chcete poslem na meil tak cus a drzim vam palce

lenka_11

pepkaaa:

lebo som citala na jednej stranke, ze neodporucaju vystavovat sa slnecnemu ziareniu niekolko mesiacov pred opkou a aj po opke (tusim 3 mesiace tam bolo uvedene)kvoli pokozke na nose. Tak nevieem.. Snad to nebude az tak nebezpecne...
Dakujem :o)
lenka 11

pepkaaa

lenka,
ja som bola v solarku aj den pred operaciou, teraz skor potrebujem zistit kolko mesiacov po operacii mozem ist znovu???