Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

karin11

Koštal je asi podla mňa najlepšie rozhodnutie čo sa týka Ružinova. Iný doktori neviem presne ake robia nosy, ale čo sa týka starostlivosti po operácii a potom kontroly či je všetko v poriadku je Koštál podla mňa najlepší a nezdal sa mi ani nejako uponáhľaný, všetko v pohode v kľude vysvetlil a nikam sa neponáhľal. Jedna baba čo som počula bola u neho 3x ale to len preto, že jej iba doupravoval menšie nedokonalosti čo jej vadili, keď to odpuchlo a nevykašlal sa na ňu.
Lebo sa môže stať, že sa to zle zrastie.

Petra81

najprv mi dali hlboko do nosa také tyčinky (volali to, že kokaínové tyčinky)a tie už boli umrtvujúce a potom mi pichli injekcie a tie som už skoro vôbec necítila, len také štipnutie.
S tými fotkami to bude horšie, neviem, či nájdem nejaké v PC, skôr by som mohla nejaké staršie nascanovať, ale až ke´d budem v práci

Anaid

Petra81: nemohla by si mi prosim poslať tvoje fotky pred a po? lebo tiez nad nim uvazujem a rada by som videla aspon nejaku tu jeho pracu...dakujem pekne rockerkad@azet.sk

Jana C

tie, čo ste boli iba v lokálke
aké to bolo, keď vám v pichali do nosa injekciu? nechceli ste odtiaľ ujsť? ja to asi nezvládnem, ale celková anestézia je dosť drahá, tak neviem, čo mám robiť...

Petra81

a ešte chcem zdôrazniť, že som to doteraz nikdy neoľutovala a bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote.

Petra81

Ahoj Karin, ja som bola u Košťala asi pred 4 rokmi, mala som len lokálnu anestézu a bolo to v pohode. Jasné, že som sa bála, ale MUDr. Košťál bol veľmi príjemný a mala som z neho veľmi dobrý pocit počas celej operácie. Trvala cca asi hodinu. Na začiatku mi pichli niečo také ako náladovka, ale bolo to skôr niečo na ukľudnenie, skôr sa mi dalo po tom spať, spomalil sa mi tep,lebo predtým mi z nervozity veľmi búšilo srdce. Počas operácie som nič necítila a keď mi sekali do kosti, tak som mala pocit, že to robia niekde inde, aj keď mi sestrička vtedy pridržiavala hlavu. Mala som zavreté oči a cez ne nejakú plachtu, ale kľudne som s doktorom komunikovala.

petula5

jenn mam to po bokoch nos, na chrbte to je uplne hladke, po bokoch ked pritlacim prstom tak citim take drobne hrbolceky, nie su vobec vidiet, len citit to prsom..zrastene to bolo hned :o)

jenn01

Petula 5 takže ty ked si prejdeš prstom po chrbte nosa tak to tam cítiš? a maš to spojené tak v strede? A doktor ti čo povedal, že to maš zrastené ?

petula5

Karin mne naladovka vobec neucinkovala:o)
a jenn ja mam rozlamany nos, presne tak ako si pisala, ze dolamany na malinke kusky a pospajany spät, mam ho znizovany, bez hrbolu, takze ked si prejdem prstom citim spoje na kosti..
a kedze mi neucinkovala naladovka, presne som vnimala rozlamovanie, takze u mna ziadne hoblovanie, to bolo az nakonec, ked doky doladoval puzzle :o)