Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

bbkej

ahoj..pred dvoma tyzdnami som bola na operacii...hoji sa to super.uz mam dole sadru, len mam nos po bokoch a pri ociach opuchnuty, cize vyzera ako na pol tvare:) pouzivali ste nejake obklady???moze mi prosim niekto pomoct ako sa co najlepsie starat...mam to navzdy uz dufam, cize to nechcem podcenit...dakujem moc vopred a vsetky ktore do toho chcete ist urcite podporujem...moja operacia bola uzasna...nic ma nebolelo...a tvar nosa...zboku kde nie je uz moc opuchnuty je uplne krasny!!!cize doporucujem, ked ste z toho svojho nestastne ako som bola ja

Petra81

Ahojte,ja keď si tak spomínam na tú moju operáciu, tak mám pocit, že ten tvar sa mi upravoval aj pol roka. Keď som si pred operáciou zisťovala nejaké info, tak som sa stretla s tým, že nosy sa väčšinou robia na dva razy.Pri druhej operácii sa potom upravuje väčšinou špička. Keď si teraz po rokoch obzerám môj nos v zrkadle, tak vidím, čo by som ešte vylepšila, ale už to neriešim. Môj nový nos sa mi páči, je krásne rovný, žiaden hrbolček a to je pre mňa podstatné. Keď som ležala po operácii s jednou kámoškou na izbe a neskôr sme sa stretávali na kontrolách, ona bola nešťastná, jej nový nos sa jej vôbec nepáčil. Ona si vybrala v časopise krásny malý noštek modelky, ale nebolo v silách a možnostiach lekára pri prvej operácii (a neviem, či vôbec) jej taký vytvoriť. V prvom rade si treba uvedomiť, že plastický chirurg pracuje s takým materiálom aký má k dispozícii, nemôžete čakať, že Vám pri prvej operácii s Vášho veľkého nosa spraví maličký noštek, pričom taký by sa Vám k tvári nemusel ani hodiť.

petula5

jani
este som sa chcela opytat, da sa ti pokrcit nos?
ja nemam tu kozu taku pohyblivu, taha ma to. po bokoch uz ako tak zvrastim ale chrbat nosa este absolutne nie. to mozem robit grimasy ake chcem tam sa to koza ani nepohne.
a na dotyk je este riadne bolestivy, hlavne spicka

laura88

Ahojte baby.nasiel by sa tu niekto kto uz bol na plastickej operacii nosa?ja som uz odhodlana ist len neviem kde. nedali by ste mi nejake kontaky?ak by bol niekto ochotny dat nejake info o operacii ktoru uz podsutil ozvite sa mi na e-mail md127@azet.sk budem vam moc vdacna dakujem :)

petula5

jani no neviem, mohol by sa. napriklad ked si ho zalepim tak sa pocas dna krasne zúži, ale ked nezalepim, je to take tucne.
ta spicka je podla mna strasne gulata, neprimerane siroka. koren nosu je uzsi ako spicka a o dost, takze tak. ale ked si tu spicku prelepim, tak je pekne uzka. no uvidim co mi povie casanova :o)

Jana C

PETULA5
podľa mňa sa ti ešte zmení. mne sa menil tak 2-3 mesiace po oboch operáciách. odfoť sa teraz a koncom januára a uvidíš, že bude trochu iný... :))

petula5

jenn
spokojna?este to nie je dokonale. skusim poprosit doktora o opravu, uvidim, co mi povie. mala som ist pred vianocami na kontrolu po 2 mesiacoch, ale bola som chora. takze idem co najskôr teraz po novom roku a skusim sa s nim dohodnut. nepaci sa mi spicka, chcem ju zuzit. dost som aj smrkala a tak mi klesla a tym padom sa mi urobil z profilu taky kopec, vies co myslim?
ked si predstavim, ze opät mam zazit tu peraciu tak mi je az nevolno, ale ked uz som to zacvakala a isla do toho, chcem byt spokojna.a drzi ma nadvodou myslienka, ze bude uz len spicku robit, ziadne lamanie kosti..lebo to bolo najhorsie.
23.ho to boli 2 mesiace po opke, nemyslim, ze by sa nos este nejako zmenil. i ked vcera svietilo slnko, tak som si dala okuliare a takeeee obrovske jamy sa mi spravili, tam kde som ich mala nasadene, ze som nechapala. normalne na dotyk dve jamiská hlboke. tak ze by ozaj este taky velky opuch????
ako ste na tom ostatne???

jenn01

Petula5 a ako si spokojná s novým noštekom? Je taký ako si si predstavovala? Pošleš mi fotku ak by ti to nevadilo?
je_nn@azet.sk