Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

fusakla

all:
ja som od operacie cca4 mesiace, a verte ci nie, pod spickou a niekedy aj spocku mam stale meirne opuchnutu, dovecera odpuchnem a rano napzchnem, nevidno to akle ja to citim, myslim si, ze je to zalezistost toho roka, teda podla mna treba cakat rok, aby sa clovek ako tak dal dokopy celkovo, uz to tu raz aj nejake dievcata psominali, ze to je rocn zalezitost, tak trpezlivost

lenka_11

ALL:

Ahojte. Ake mate skusenosti s Kovacom, co sa tyka tvarovania spicky nosa? Lebo ja mam teda spicku pekne nesumernu..

Dakujem.

bbkej

nie to nebolo o tom ze by som neverila nasim chirurgom, ale zijem v cechach a pozerala som z viacerych moznosti...chcela by som poradit...ako nos je uzasny zboku ale zpredu vyzeram velmi cudne...kvoli tomu opuchu...oci mi vyzeraju akoby sa rozchadzali:)proste moc sa sledujem...zacala som davat fastum gel myslite ze to aspon trosku pomoze...mate nejake tipy a triky co robit potom???ci musim len cakat???som veeelmi netrpezliva:)

petula5

nosik dva tyzdne od opky uz si zrastena, ja som bola 4 dni po uz zahojena. ten tyzden, 10 dni je priemer.
napuchnute to bude este dlho :o) maj trpezlivost. ja som dva mesiace po a stale je mierne opuchnuty a na dotyk boli

Anaid

nosik: awoj a kto ta operoval ak mozem vediet? nemohla by si mi poslat vysledok?:) prosiiim...moj mail rockerkad@azet.sk

nosik

AWTE BABY....mam dva tyzdne od operacie, nostek sa mi zda este strasne napucbnuty a hlavne spicka...mali ste ju aj vy taku napuchnutu??...a davlai ste si nieco proti opuchu alebo si to mam nechta prirozdene zahojit??...a este jedna otazocka po akej dobe by mal byt nostek zahojeny??..mylsim tak ze ked sa donho trsku buchne ze s amu nic nestane...kedy asi tie kosti zrastu???

bbkej

ahoj jenn...takze ja som bola v prahe u doktora dolezala..bola to celkova anesteza...lokalnu tam asi ani nerobia...anesteza bola v pohode...nic mi po nej nebolo...a pekne som sa vyspala
ahoj laura..jasne napis mi prosim na mail bbkej@post.sk a mozes sa spytat cokolvek...
inak odporucam stranku www.plasticka-chirurgie.info je tam skutocne uuuuplne vsetucko..od pribehov ludi cez to ako sa to robi a ako sa starat o to..ci uz ide o rhinoplastiku alebo o prsia..a podobne..pekny den prajem

laura88

Ahoj bbkej mozem ta poprosit o par info o ooperacii cez email?samozrejme ak by ti to neprekazalo.som odhodlana ist len neviem kam sa pohnut.moj email je md127@azet.sk