Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

miss_lili

jenn01
fotku si urobim až keď budem mať dole leukoplast..ale bohužial nemám žiadnu fotku nosa pred operáciou:(operovali ma obaja,ale kontroly mi robila Guba, s ktorým som veľmi spokojná

jenn01

miss_lili a foto by si mi neposlala? prosím. Chcela by som vidieť noštek od Beloviča alebo Guba ta operoval?
mail: je_nn@azet.sk Ďakujem.

admina

imperis:

no myslim ze hojenie prebieha v pohode aj ked na nose mam este stale modrinu ktora akosi nechce zmiznut a nos ma aj dost boli. Co sa tyka spokojnosti stale to ide k lepsiemu, z profilu nos vyzera fakt dobre, no z predu je to o cosi komplikovanejsie, na tej strane kde mam tu modrinu je to stale este dost opuchnute(aspon dufam) a preto vyzera trosku z tej strany inak. Ale zase to nie je velmi viditelne, to iba ja sa stale pozorujem preto to vidim. Ved v pondelok idem na kontrolu tak som zvedava co mi doktor povie.

miss_lili

Ahojte....ja som presne 18 dni po opke,a nos s ami da pokrcit,dokonca ani usmievanie mi nerobi problem,dokonca ani po stlaceni nosa ma nic neboli...a baby odporucam kupit si v lekarni take gelove vrecusko na chladenie nosika...staci 10 minut denne aby nevznikli omrzliny...

Jana C

PETULA5
po prvej opke mi tiež dosť dlho nešiel pokrčiť nos, ani smiať som sa nemohla, ale po pár mesiacoch to už bolo OK

Jana C

PETULA5
aký casanova??? :)) ak môžem hovoriť za seba, tak ked som si pozrela fotky, tak vyzeral inak, aj ked ja som to voľným okom nepostrehla, ale na fotke to je vidieť..