Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pepkaaa a admina :
caute baby. Ake mate dojmy z vyberania tamponady? Bolelo?
jenn01
fotku si urobim až keď budem mať dole leukoplast..ale bohužial nemám žiadnu fotku nosa pred operáciou:(operovali ma obaja,ale kontroly mi robila Guba, s ktorým som veľmi spokojná
miss_lili a foto by si mi neposlala? prosím. Chcela by som vidieť noštek od Beloviča alebo Guba ta operoval?
mail: je_nn@azet.sk Ďakujem.
imperis:
no myslim ze hojenie prebieha v pohode aj ked na nose mam este stale modrinu ktora akosi nechce zmiznut a nos ma aj dost boli. Co sa tyka spokojnosti stale to ide k lepsiemu, z profilu nos vyzera fakt dobre, no z predu je to o cosi komplikovanejsie, na tej strane kde mam tu modrinu je to stale este dost opuchnute(aspon dufam) a preto vyzera trosku z tej strany inak. Ale zase to nie je velmi viditelne, to iba ja sa stale pozorujem preto to vidim. Ved v pondelok idem na kontrolu tak som zvedava co mi doktor povie.
jenn01
necelých 29 000,a som veľmi spokojna
miss_lili a koľko si platila ak sa môžem opýtať? A si spokojná s výsledkom?
pepkaaa a admina
ako sa máte? ako ide hojenie? a ako sa vám páčia nosíky?
Ahojte....ja som presne 18 dni po opke,a nos s ami da pokrcit,dokonca ani usmievanie mi nerobi problem,dokonca ani po stlaceni nosa ma nic neboli...a baby odporucam kupit si v lekarni take gelove vrecusko na chladenie nosika...staci 10 minut denne aby nevznikli omrzliny...
PETULA5
po prvej opke mi tiež dosť dlho nešiel pokrčiť nos, ani smiať som sa nemohla, ale po pár mesiacoch to už bolo OK
PETULA5
aký casanova??? :)) ak môžem hovoriť za seba, tak ked som si pozrela fotky, tak vyzeral inak, aj ked ja som to voľným okom nepostrehla, ale na fotke to je vidieť..