Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mircatko

ahojte, rozhodla som sa ist na plastiku nosa, prosim vas, odporucte nejakeho schopneho plastickeho chirurga v KE alebo v BB... dakujem

luna_

Adka POP:prosim ta mohla by si mi poslat tie aktualne fotky? Aj nejake fotky z predu. Som velmi zvedava .Tebe to urobil fakt perfektne

Petra81:kolko asi trvalo,kym sa nostek ustalil? udajne to "sada" aj rok.Prosim tam,možes mi poslat nejake fotky?

moj mail:lunana9@post.sk dakujem

lenka_11

admina a pepkaaa:
dakujem za odpovede, baby :o) Takze treba do toho ist :o)

admina:
pls, potom mi posles foto nosika? Som moc zvedava :o) dik (miracle2004@azet.ak)

Lenka

admina

lenka:

no ja som mala vonkajsie stichy a tie mi vyberal tyzden po operacii ked mi daval dole aj sadru. A mne sa este aj ta rana zapalila takze som brala antibiotika. Nos je myslim este dost opuchnuty, ja som bola dost komplikovany pripad, mala som ho do tvaru c tak mi to vyplnal ale uz teraz je to ovela lepsie ako predtym. Len su tam este drobne nerovnosti ale myslim ze to odpuchne. Ved zajtra sa ho popytam. Ale urcite nebudes lutovat.

Jana C

ALL
baby, tie čo ste boli iba v lokálke, aké to je? vnímali ste, čo s vami robí? nebolo vám zle? pustil vás hneď domov? napíšte mi prosím svoje pocity. ďakujem :))

pepkaaa

imperis:
ja uz len cakam kedy mi vypadnu stichy, inac sa uz vsetko dostava do normalu, ale stale sa mi zda nos siroky tak dufam, ze mi este nieco odpuchne, aj ked to najhorsie uz mam za sebou

lenka_11

admina:
a ako si spokojna s nosikom? Ja sa tiez chystam ku Kovacovi, tak by som rada vedela..
Uz ti vyberali aj stichy?

Dakujem.
Lenka