Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
imper
mne povedal ze mozno budem moct ostat aj v nemocnici ten jeden den ak bude volne, ze to mi bude vediet povedat tyzden dopredu.
mne robi aj prepazku, uz tam nebudem volat uz to necham tak, ja ked som sa objednavala na konzultaciu tak som sa pytala ze na termin opky a povedali mi ze 3 tyzdne.. preto som sa neako nesnazila objednavat dopredu. ty ides kedy teda?ja to mam asi aj komplikovanejsie, ked mam prepazku, mna daval na pondelok, aby do toho nevbehol vikend asi.
povedal ti aj o neakych mastiach po operacii a o tom ze ak sa to nepodari tak co? lebo mne nie a zabudla som sa na to opytat. tak som si potom hovorila ze vzdy na nieco zabudnem :( ale povedal ze cokolvek mozem zavolat.
ak chces mozme si popisat cez mail nerozhodna52@centrum.sk
Ja som bola na plastickej operácii nosa asi pred dvoma rokmi, ale stále mám nos citlivý na dotyk,na to ma upozornil aj môj obvodný lekár,že to už môžem mať citlivé celý život. Lenže ten môj nos sa mi stále nepáči, chcela by som si dať spraviť ešte špičku nosa, pretože po operácii a opuchoch ktoré trvali dosť dlho mi vlastne teraz na povrch vyšla mäkká časť nosa ktorá je vyššia ako kosť, bol niekto na operácii len mäkkej časti nosa???
noo vieš čo, ja som si to vybavovala skôr ten termín u neho nie až včera keď som tam bola....len som to nemala na 100% potvrdené, ale teda včera sme sa dohodli, že to platí... Ja som mala v pláne tam aj ostať tri na hotely a potom k nemu na tú tamponádu, ale povedal, že lepšie je cestovať s tamponádou domov ako bez nej-vraj je to dosť nepríjemné...a vraj mi dá iba nejakú lahkú tamponádu, lebo mi nebude robiť nič s prepážkou... Tebe čo povedal?
imperis
dokelu ja som prave chcela taky termin a povedali mi ze skor to nepojde. ja mam az 23.2.
myslis ze by som tam mala zavolat a skusit to zmenit este? kedy mas teda?
Ahojte. Mám problém s dýchaním cez nos. V podstate ak by mi niekto zapchal ústa tak sa asi po čase zadusím lebo cez nos mi to proste nejde. Vždy keĎ vykonávam nejakú fyzickú námahu tak strašne smrkám...vlastne smrkám aj bez nej ale menej. Dalšia vec je že by som chcela ísť na plastickú operáciu nosa...mám taký malý orlíček a chcem mať pekný rovný nos. Neviete či by sa jednou operáciou dali vyriešiť oba moje problémy? ďakujem
áno bola som to ja....myslela som že to nie si ty ked si išla k inému lekarovi najprv...
mne dal termin 21.1. som ho poprosila čo najskôr lebo mám potom už školu a nemohla by som.... a ty kedy?
inak bol veľmi príjemný síce ked mi povedal že mi ho musí zlomiť 4x tak mi nebolo do smiechu moc ale tak...
bola a ty?
bola tam jedna baba oproti dveram bola si to ty? kedy mas termin?
nerozhodná
bola si tam dnes?:)