Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
imperis
A prečo to nerobia v lete? ja nemám inokedy možnosť si to dať spraviť. No možno v septembri by sa dalo..ale tak mne už v októbri začína škola a to sa asi nestihne zahojiť...Najlepšie by mi to vyhovovalo niekedy v strede júna.
A ked je Kováč ORL lekár...a ty potrebuješ iba estetickú korekciu..ako to že si sa rozhodla pre neho? Koľko ti povedal že budeš platiť?
Lola 222
v Ba som už neskúšala nikoho - Koštál je vraj dobrý ale u neho čakáš tak pol roka než ťa objedná na opku tak.... čo sa týka toho že chceš ísť cez leto - cez leto nechcú robiť plastické operácie nosa...takže možeš počítať až tak september...
Ja som nešla vôbec k mojmu obvodnému - ja si idem dať iba z estetick.dôvodu nemám problém s dýchaním - takže som išla najprv ku Gubovi - on na mňa nezapôsobil vôbec - o prachy mi ani nešlo ale o to komu sa zveriť...a k nemu som nechcela ísť ani za nič. Nepáčil sa mi jeho prístup. Ale to je len môj pocit. Tebe sa môže páčiť :)Tak som sa objednala ku Kováčovi na konzultaciu...Ten bol super, pekne ma prehliadol a vysvetlil čo bude robiť...
Ohladne tých kontrol - ja som tam chcela ostať aj spať - kedže na tretí deň dáva dolu tamponádu - ale povedal že kludne mám isť dom a tamponádu mi vyberú hocikde v mojom okrese na odd.ORL. a k nemu pôjdem až za týždeň dať dolu sadru a potom povedal že tak za 2 mesiace na kontrolu ak nebudem mať žiadne problémy.
moj mail:lunana9@post.sk
Lola222:je ORL lekar, na nejakom fore som citala,ze ma atestaciu z plastickej chirurgie.
miss lili:prosim ta,mozes aj mne poslat fotky?
Lola222
poslala som ti mail
Lola222
ahoj,skús beloviča,on pracuje pod gubom,ja som bola na konzultácii u beloviča,nič som za konzultáciu neplatila a operácia ma vyšla na 29 000,ale operovali ma obaja,teda z jednej strany belovič a z druhej guba a na kontroly som chodila ku gubovi...
Ahojte baby,boli ste niektora na op. nosa v rooseveltke na plastickej chirurgii? Je tam napr. primar Jan Lehocky.Ake mate skusenosti?
Jana C: Kovac je ORL lekar
Baby, ktoré ste si už zisťovali, ktorý chirurg by mohol byť pre vás najlepší...mohli by ste sem niečo napísať. vaše názory..lebo mne už z toho šibe. Neviem koho si mám vybrať. Neviem na nete nájsť žiadne práve toho MUDr. Kováča... toho celkom chválite. Ale asi ani Guba nieje zlý. Ale je drahý a robí lokálku. A čo Košťál? ten je v BA. Aký je? Prosím poradte..už som zúfalá. neviem komu by som sa zverila...už aj tak sa dosť bojím...že to zle dopadne ..atď
Kováč je ORL doktor, alebo plastický chirurg? Neviem ho nájsť na stránke nemocnice....