Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Lola222

imperis
A prečo to nerobia v lete? ja nemám inokedy možnosť si to dať spraviť. No možno v septembri by sa dalo..ale tak mne už v októbri začína škola a to sa asi nestihne zahojiť...Najlepšie by mi to vyhovovalo niekedy v strede júna.
A ked je Kováč ORL lekár...a ty potrebuješ iba estetickú korekciu..ako to že si sa rozhodla pre neho? Koľko ti povedal že budeš platiť?

imperis

Lola 222

v Ba som už neskúšala nikoho - Koštál je vraj dobrý ale u neho čakáš tak pol roka než ťa objedná na opku tak.... čo sa týka toho že chceš ísť cez leto - cez leto nechcú robiť plastické operácie nosa...takže možeš počítať až tak september...
Ja som nešla vôbec k mojmu obvodnému - ja si idem dať iba z estetick.dôvodu nemám problém s dýchaním - takže som išla najprv ku Gubovi - on na mňa nezapôsobil vôbec - o prachy mi ani nešlo ale o to komu sa zveriť...a k nemu som nechcela ísť ani za nič. Nepáčil sa mi jeho prístup. Ale to je len môj pocit. Tebe sa môže páčiť :)Tak som sa objednala ku Kováčovi na konzultaciu...Ten bol super, pekne ma prehliadol a vysvetlil čo bude robiť...
Ohladne tých kontrol - ja som tam chcela ostať aj spať - kedže na tretí deň dáva dolu tamponádu - ale povedal že kludne mám isť dom a tamponádu mi vyberú hocikde v mojom okrese na odd.ORL. a k nemu pôjdem až za týždeň dať dolu sadru a potom povedal že tak za 2 mesiace na kontrolu ak nebudem mať žiadne problémy.

luna_

Lola222:je ORL lekar, na nejakom fore som citala,ze ma atestaciu z plastickej chirurgie.

miss lili:prosim ta,mozes aj mne poslat fotky?

Lola222

miss_lili
A nemohla by si mi prosím poslať na mail fotky? pred a po? To by mi pomohlo asi pri rozhodovaní.

luna_
Takže kováč je ORL lekár a aj operuje? ako plastický chirurg? či ako?

miss_lili

Lola222
ahoj,skús beloviča,on pracuje pod gubom,ja som bola na konzultácii u beloviča,nič som za konzultáciu neplatila a operácia ma vyšla na 29 000,ale operovali ma obaja,teda z jednej strany belovič a z druhej guba a na kontroly som chodila ku gubovi...

luna_

Ahojte baby,boli ste niektora na op. nosa v rooseveltke na plastickej chirurgii? Je tam napr. primar Jan Lehocky.Ake mate skusenosti?

Jana C: Kovac je ORL lekar

Lola222

Baby, ktoré ste si už zisťovali, ktorý chirurg by mohol byť pre vás najlepší...mohli by ste sem niečo napísať. vaše názory..lebo mne už z toho šibe. Neviem koho si mám vybrať. Neviem na nete nájsť žiadne práve toho MUDr. Kováča... toho celkom chválite. Ale asi ani Guba nieje zlý. Ale je drahý a robí lokálku. A čo Košťál? ten je v BA. Aký je? Prosím poradte..už som zúfalá. neviem komu by som sa zverila...už aj tak sa dosť bojím...že to zle dopadne ..atď