Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ADKA POP
dík za podporu :)
môžeš mi napísať všetko, ako to prebieha u Kováča? chcem mu zajtra zavolať....
LUNA
samozrejme že sa to robí cez nos! Aj ja som mala napuchnutú hornú peru a hrozne, dokonca som na nej mala obrovskú modrinu na druhý deň od opky z vnútra. Ja som sa aj spýtala, prečo to tam mám, tak mi KOváč povedal, že mi musel zbrúsiť kosť aj niekde nad zubami, ale to určite robil zvnútra z nosa, lebo nikde v ústach jazvu som nemala. Je to nezmysel operovať nos cez ústa!
LUNA_
uisťujem ťa, že cez peru sa to určite nerobí. to nie je ako s prsiami, že máš viac spôsobov, ako vložiť implantáty. tu sa to robí v nose a cez nos....
Jana C:to som rada,lebo sa mi to zdalo strasne drasticke
LUNA_
aj ja som mala opuchnutú hornú peru, ale určite nie preto, že by mi to robil cez ňu. ja som mala opuchnutú celú tvár, fialové modriny, hrôza. Tú Zmenáreň som videla, ale podľa toho, čo si pamätám, určite to doktor nerobil cez peru....
JanaC:na stv byvala zmenaren, kde robili esteticke operacie a nos tam robil nejak popod hornu peru, ale bolo to uz dost davno,tak si to poriadne nepamatam.Nevidela si to?A aj tu nejake kocky pisali,ze maju po op.napuchnute pery .Ale co som nasla na nete obrazky al. video/samozrejme len zaciatok som zvladla/tak to robili cez nosne dierky.
kolko by ma stala plasticka operacia nosa keby ho chcem zmensit a odstranit hrbolcek???
LUNA_
to si kde počula o operácii nosa cez ústa, preboha??? ja nie som doktorka, ale všetky moje kamošky, vrátane mňa operovali priamo v nose, tak isto všetky články spomínajú iba tento spôsob operácie. ale aj tu existujú 2 spôsoby. otvorený a zatvorený. keď ti rozreže kožu medzi nosnými dierkami, je to otvorený spôsob, ak ti to reže zvnútra, je to zatvorený spôsob a jazvy nie sú vidno. pochybujem, že niekomu robili estetickú operáciu nosa cez ústa.....
baby,co uz ste boli na operacii kosti aj spicky, robili vam to cez nosne dierky alebo cez usta popod hornu peru?