Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Anaid
ďakujeeeeem :)) hneď zajtra mu zavolám
Jana C: ano v Roosveltovej a cislo je: 048/4132905
Lola222: Ahoj ja sa tiež chystám KOváčovi, ešte som nebola ani na konzultacii a tiez by som chcela ist nejak v juny...mam to 3 hodiny cesty z BA..ty tam chces byt niekde ubytovana? lebo ja vobec neviem ako to spravit..
ALL
baby, dáte mi prosím číslo na Kováča? Ďakujem :) On operuje v Roosveltovej nemocnici?
imperis
A neskúšala si nejakého iného chirurga v BA? nemáš na niekoho odporúčanie? Mne by ani nevadilo ísť na operáciu do BB..ale potom tam zas chodiť na kontroly... no neviem.
A ešte som sa ťa chcela spýtať..ako si začala..či si najprv išla z svojim ORL alebo obvodnou...alebo si rovno volala chirurgovi?
imperis:prosim ta, ked si sa objednavala telefonicky hovorila si s doktorom alebo so sestrickou?
jenn 01
Guba neoperuje v celkovej to si možeš byť istá....Ani za príplatok.
Lola222
Ja mám tiež do BB ďaleko - 3 hodiny cesty...ale čo už...Ešte ma neoperoval - mám to pred sebou :)
A Guba by neoperoval v celkovej ani keby som si priplatila za narkozu? Ani za svet? Ale prečo?
Lola222
ahoj, aj ja chcem ísť ku Kováčovi :)Termín konzultácie si si dohodla telefonicky? Za aký dlhý čas ti ho dal? 700 eur je za kompletku aj s anestéziou?