Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Anaid

Lola222: Ahoj ja sa tiež chystám KOváčovi, ešte som nebola ani na konzultacii a tiez by som chcela ist nejak v juny...mam to 3 hodiny cesty z BA..ty tam chces byt niekde ubytovana? lebo ja vobec neviem ako to spravit..

Lola222

imperis
A neskúšala si nejakého iného chirurga v BA? nemáš na niekoho odporúčanie? Mne by ani nevadilo ísť na operáciu do BB..ale potom tam zas chodiť na kontroly... no neviem.
A ešte som sa ťa chcela spýtať..ako si začala..či si najprv išla z svojim ORL alebo obvodnou...alebo si rovno volala chirurgovi?

Lola222

Ja som sa ešte ani neobjednávala. Nič...len tento rok by som chcela ísť. Najlepšie asi v lete..niekedy v juni. Čo myslite kedy by som sa mala už za ním staviť? koľko asi trvá kým ma objedná? a prosim vás ako sa volá ten Kováč menom? a kde operuje? ja som ho nenašla...díky

imperis

jenn 01
Guba neoperuje v celkovej to si možeš byť istá....Ani za príplatok.

Lola222
Ja mám tiež do BB ďaleko - 3 hodiny cesty...ale čo už...Ešte ma neoperoval - mám to pred sebou :)

Jana C

Lola222
ahoj, aj ja chcem ísť ku Kováčovi :)Termín konzultácie si si dohodla telefonicky? Za aký dlhý čas ti ho dal? 700 eur je za kompletku aj s anestéziou?