Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
luna,
no este mam trochu tvrdu spicku, ale uz nie tak ako na zaciatku tak som zvedava co to este spravi, lebo este stale mam v nose stichy...a ja som z nemocnice isla iba lekoplatom olepena a o tyzden na kontrole mi dal na styry dni este jednu vrstvu tak cez kost a spicku, ale potom mi uz nevravel, ze by som si mala lepit
pepkaaa:a nemoze to byt opuchom,ze sa zda sirsi?aj si to lepis nejakym leukoplastom?
luna,
ano u kovaca som bola a s nim som urcite spokojna, len asi budem lutovat, ze som si nedala aj kost zuzit, lebo na to sa ma pytal ci chcem, ze je to na mne, lebo bolo to na hranici, ale ked mi povedal, ze by mi musel kost lamat tak som si to nedala, ale urcite je to lepsie ako pred tym
a si spokojna alebo velmi nie? u Kovaca si bola?
luna,
mala som posunutu prepazku a previs na spicke (alebo ako sa to vola?) do kriva, hlavne ked som sa usmiala a tiez mi uberal aj z chrupavky, lebo na vrchu nosa som to mala trochu vyvysene na jednej strane, a od operacie to dost odpuchlo, ale dufam ze sa mi nos este trochu zuzi... a fotky bohuzial nemam
pepkaaa:Ahoj,mala si na nosteku nejake nerovnosti? Este ho mas opuchnuty?prosim ta mohla by si mi poslat tvoje fotky pred a po?
matiska ahoj,
dufam, ze tento termin ti uz nepadne... ja idem vo stvrtok na konrolu tak uvidim co mi povie, lebo vidim, ze nerovnosti na nose su prec, ale stale sa mi zda siroky a aj spicka je vacsia tak dufam, ze sa mi to este aspon trochu zuzi, aj ked uz bude mesiac od operacie a o tom, ze som brala lutenyl som sama povedela, ale oni sa ta aj tak budu pytat na tabletky..
baby super, som rada, ze sa to vsetko robi cez nos
Adka POP
Ahoj Aduš neiem či sa pamatáš posielala si mi aj tvoje fotky a písala som že mi operácia v decembri pada.No teraz mám nahradny termín a som chora znovu.Neviem už mám druhá anginu za mesiac.Neviem ci tei choroby suvisia aj s mojou prepážkou ale tatko sa tam nikdy nedostanem musim dufat ze do 2 týz. to dám dokopy.Ty sa ako más písala si ze uz más nove fotky. to je super možes mi poslať na dpbox@centrum.sk.Dakujem som zvedava.Ja mam pred sebou asi taku operáciu ako ty.Dikyy moc.