Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Lola222:Bola som u Kostala,bol priamy, sympaticky ale jeho pracu som nevidela.Baby ho tu sice dost chvalili, ale citala som aj negativne ohlasy,tak si vyber
ty si uz u niekoho bola?
pepkaaa
ahoj ako sa máš ako pokračuje tvoje uzdravovnie si zatial spokojná? ja mám teda termín na 27.1. no som zasa chora uz druhž krát ked mi to nevíde tak to asi vzdávam .chcela som sa spýtať teraz kvoli antibiotikám mi budu meskat menzes,teba sa pýtal alebo si hovorila nstezilogovi že si si dala Luthenyl?co nato povedal?dik za odpoved
Imperis:dakujem za odpoved
Lola222:Guba robi v lokalnej a Kovac v celkovej anesteze.Ja sa tiez neviem rozhodnut ku komu ist
luna_
keď sa chceš objednať tak budeš hovoriť so sestričkou - tá ťa objedná najprv na konzultáciu a potom za cca 3 týždne na opku....
lola222
Kováč je ORL, ale aj plastický... Rozhodla som sa preto pre neho že je odborník a robí čisto len nosíky :) Platiť budem 700 eur.
b4rbie:prosim ta mohla by si aj mne poslat fotku pred a po? dakujem
lola222,
kamoska platila 12tis.a nieco. ale jej ho iba brusili, a jemnucko menili spicku. narkoza neviem kolko stoji, tam kde som bola ju ju neorobia vobec. a fotku ti poslem rada, ale az zajtra.=)
imperis:prosim ta ,ked si sa objednavala hovorila si s Kovacom alebo s jeho sestrickou?